Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Σίγουρα αν κάποιος έψαχνε να βρει το πιο δημοφιλές μοντέλο της SYM θα έπεφτε πάνω στο εξαιρετικό Οι τροχοί είναι 16 ιντσών εμπρός και 14 ιντσών πίσωSymphony ST 200. Το scooter της SYM με τους μεγάλους τροχούς και την κομψή εμφάνιση έρχεται το 2021 ακόμα καλύτερο με κινητήρα Euro5 και νέα χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον κινητήρα η βασική αναβάθμιση είναι στις προδιαγραφές ρύπων που πλέον είναι Euro5. Το μονοκύλινδρο σύνολο είναι υγρόψυκτο με απόδοση 12,5 ίππους και 12,5 Nm ροπής. Η λειτουργία του είναι σύγχρονη και ομαλή με πολύ μειωμένη κατανάλωση. Το πλαίσιο είναι επανασχεδιασμένο, πιο ελαφρύ και πιο στιβαρό για καλύτερη συμπεριφορά, ενώ νέο είναι το σύστημα φρένων με έναν δίσκο 260mm εμπρός και έναν δίσκο πίσω 220mm με ABS της Continental.

Όμορφα, σύγχρονα και ευανάγνωστα τα όργανα του Symphony ST 200.

Ανταγωνιστική τιμή στα 2.695€ μαζί με το Top Box

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα από τα ενδιαφέροντα συστήματα του scooter είναι το σύστημα απόσβεσης του φαινομένου Το βάρος του Symphony ST 200 είναι μόλις 128 κιλά!ανύψωσης του κινητήρα κατά τη διάρκεια της επιτάχυνσης. Το Anti-Lift Engine Hanger System πετυχαίνει να ισορροπεί το scooter κάθε φορά που ανοίγουμε το γκάζι δημιουργώντας ακόμα καλύτερη συμπεριφορά στο δρόμο.

Στον εξοπλισμό, στο νέο Symphony ST200 συναντάμε αποθηκευτικό χώρο 31 λίτρων κάτω από τη σέλα, θύρα φόρτισης USB 3.0 και γάντζο για χειραποσκευές. Ο ανεφοδιασμός καυσίμου γίνεται εύκολα χάρη στην τάπα που βρίσκεται στο εσωτερικό της ποδιάς. Η οθόνη LCD προσφέρει πρακτικές πληροφορίες στον αναβάτη, ενώ τα φώτα είναι τεχνολογίας LED.

Το SYM Symphony ST 200 έρχεται στην τιμή των 2.695€ συμπεριλαμβάνοντας το Top Box των 33 λίτρων με κοινό κλειδί με το scooter. Το Symphony μπορείτε να το βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της SYM.

Όλα τα στοιχεία του SYM Symphony ST 200 ΕΔΩ.

Εκλεπτυσμένο scooter με επίπεδο πάτωμα για μεγαλύτερη εργονομία.

Μεγαλύτερος χώρος κάτω από τα σέλα για δύο κράνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλήρως ανανεωμένο για το 2021 το SYM Joymax Z+ 250

Το κορυφαίο SYM HD300 με Traction Control και Euro5 κινητήρα

Η SYM περνάει στην επόμενη… πίστα με το νέο premium Jet X 125!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης