Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Wayel είναι μια σχετικά καινούρια φίρμα ηλεκτρικών οχημάτων στην Ιταλία. Το 2009 ξεκίνησε να Η FIVE έχει κάτω από την ομπρέλα της πολλές εταιρείες σε σχέση με την ηλεκτροκίνηση.κατασκευάζει ηλεκτρικά ποδήλατα και συνεργάστηκε με πολλές μικρές εταιρείες όπως η Italwin, ενώ πλέον έχει μπει δυναμικά και στην κατασκευή ηλεκτρικών μοτοσικλετών σε συνεργασία με τη Fabbrica Italiana Veicoli Elettrici.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο της προϊόν είναι ένα εξαιρετικά όμορφο scooter με την κωδική ονομασία W3. Έρχεται να συμπληρώσει τα W1 και W2, που είναι ουσιαστικά moped με ηλεκτροκινητήρες, αλλά πλέον με το W3 μπαίνει ξεκάθαρα στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

Ψηφιακή οθόνη με όλες τις πληροφορίες για την μπαταρία και το όχημα.

Η Wayel συνεργάζεται με τη FIVE στην Μπολόνια

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το W3 έχει διαστάσεις μιας μοτοσικλέτας 125cc και ο σχεδιασμός της παραπέμπει στη θρυλική Vespa. Ο Η ισχύς του κινητήρα έχει απόδοση 5,5 ίππους.ηλεκτροκινητήρας που χρησιμοποιεί είναι της Bosch με απόδοση 4kW και είναι τοποθετημένος στον πίσω τροχό. Οι μπαταρίες είναι της LG και εξασφαλίζουν αυτονομία 100 χιλιομέτρων, ενώ η μέγιστη ταχύτητα που φτάνει το scooter είναι τα 75Km/h.

Από εξοπλισμό δεν τα πάει άσχημα το W3, καθώς διαθέτει οθόνη έγχρωμη LCD, LED φωτιστικά σώματα, τροχούς 12 ιντσών, συνδυασμένο σύστημα πέδησης, δέρμα στη σέλα φιλικό προς το περιβάλλον και μεγάλο χώρο αποσκευών κάτω από τη σέλα. Εκεί που το W3 κάνει τη διαφορά είναι η τιμή του, καθώς κοστίζει 4.750€ στην Ιταλία.

Το δέρμα στη σέλα είναι φιλικό προς το περιβάλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η φουτουριστική BMW D-05T εμπνευσμένη από την τεχνική origami

Το 2022 ίσως δούμε το πρώτο ηλεκτρικό MX από τη Yamaha

Η προσπάθεια της Ninebot για μοτοσικλέτα υδρογόνου παίρνει μορφή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης