Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Οι σειρήνες του MotoGP έχουν αρχίσει και ηχούν δυνατά στα αφτιά του Toprak Razgatlioglu. Ο Τούρκος Ετοιμάζει βαλίτσες ή απλά ψαρεύει προθέσεις ο Τούρκος;πρωταθλητής Superbike έχει αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να μετακομίσει στο κορυφαίο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας στον κόσμο, το MotoGP, κάτι που δεν έκρυψε και σε μια ανάρτησή τους στο Twitter, ωστόσο δεν είναι και αυτοσκοπός όπως έχει δηλώσει παλαιότερα ο Τούρκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Razgatlioglu πάνω από μια εικόνα που τον δείχνει να κάνει ένα μεγαλοπρεπές endo, έγραψε: “Πάντα ήταν όνειρό μου να πάω στο MotoGP το 2023, γιατί όχι!”. Ο νεαρός Τούρκος είχε την ευκαιρία μέσα στο 2021 να οδηγήσει την εργοστασιακή Yamaha M1 στη θέση του παραιτηθέντα Maverick Vinales, ωστόσο προτίμησε να μη δεχτεί την πρόταση προκειμένου να συγκεντρωθεί στη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου στα Superbike.

Δυνατό σημείο του Razgatlioglu είναι το φρενάρισμα και το σήκωμα του πίσω τροχού!

Κορυφαίο ταλέντο που έχει θέση στο MotoGP

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2021 απέδειξε ότι είναι ένα πολύ ξεχωριστό ταλέντο καθώς κατάφερε να σταματήσει τον εκπληκτικό Οι μνηστήρες θα είναι πολλοί για τον Toprak.Jonathan Rea με την Kawasaki χαρίζοντας παράλληλα πλούσιο θέαμα με το μοναδικό του οδηγικό στιλ. Όπως είναι λογικό έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων της Yamaha οι οποίοι έχουν κάνει ήδη τις πρώτες κινήσεις προσεγγίζοντας τον αναβάτη τους.

Τα πράγματα παρόλα αυτά δεν θα είναι εύκολα για το ιαπωνικό εργοστάσιο καθώς στο τέλος του 2022 τελειώνουν πολλά συμβόλαια εργοστασιακών αναβατών. Αυτό σημαίνει ότι πολλά εργοστάσια θα προσεγγίσουν τον Τούρκο αναβάτη για να τον “κλέψουν” μέσα από τα χέρια της Yamaha, ωστόσο τίποτα ακόμα δεν μπορεί θα θεωρηθεί δεδομένα. Θα περιμένουμε τους επόμενους μήνες να δούμε πως θα εξελιχθεί το θέμα Razgatlioglu και MotoGP. Ο ίδιος πάντως έχει δηλώσει ότι αισθάνεται καλά στα Superbike και δεν είναι απόλυτος στόχος του να πάει στο MotoGP!

Ένα βίντεο με σκηνές από την κατάκτηση του τίτλου.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μια χρονιά γεμάτη τίτλους για τη Yamaha

Προλαβαίνεις μία από τις 21 “πρωταθλήτριες” Yamaha R1;

Ο θεαματικός Τούρκος αναβάτης Superbikes τερματίζει αγώνα με endo!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης