Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Με καινούριο κινητήρα τεχνολογίας Euro5 εξόπλισε η Voge το μοντέρνο κλασικό της μοντέλο 300AC για το 2021. Η μικρή και ιδιαίτερα όμορφη μοτοσικλέτα διατηρεί τα δυνατά της χαρακτηριστικά τα οποία είναι η vintage αισθητική και ο premium χαρακτήρας της και πλέον αναβαθμίζεται τεχνολογικά με νέο σύστημα διαχείρισης και καινούριο σύστημα εξάτμισης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πολύ διασκεδαστικό στο δρόμο και τις καθημερινές μετακινήσεις το 300AC.

Η τιμή της μοτοσικλέτας στα 3.890€

Ο μονοκύλινδρος κινητήρας των 292,4 κ.εκ. αποδίδει 29 ίππους και 25nm ροπής, αριθμοί ιδιαίτερα Το βάρος του 300AC είναι στα 150 κιλά!ικανοποιητικοί για να προσφέρουν διασκέδαση στην οδήγηση και καλές επιδόσεις. Το κιβώτιο είναι μηχανικό έξι σχέσεων, ενώ τη διαχείριση έχει αναλάβει νέα μονάδα ECU. Το πλαίσιο χωροδικτύωμα συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι 35mm εμπρός και ένα μονό ρυθμιζόμενο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα είναι δύο δίσκοι 300mm εμπρός και ένας δίσκος 220mm πίσω με σύστημα ABS της Bosch 9.1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός είναι ικανοποιητικός στο κλασικό 300AC με τα φωτιστικά σώματα να είναι LED, ο πίνακας οργάνων LCD, ενώ υπάρχει θύρα USB για φόρτιση του smartphone. Η τιμή του νέου Voge 300AC είναι στα 3.890€ και είναι διαθέσιμος σε πράσινο και μπορντό/κόκκινο.

Το βίντεο παρουσίασης του μοντέλου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ώρα για περιπέτεια με το Voge 300DS

Τι είναι αυτό που κάνει το Voge 300AC να ξεχωρίζει;

Παρουσιάστηκε επίσημα το Voge 500AC

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης