Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Husqvarna έδωσε στο κοινό ακόμα ένα teaser video με το νέο της μικρό Svartpilen. Πρόκειται για τη νέα Η τιμή του νέου Svartpilen 125 αναμένεται κοντά στις 5.000€.μοτοσικλέτα της εταιρείας, η οποία θα είναι στα 125 κ.εκ. και θα έρθει να συμπληρώσει την γκάμα των Svartpilen 250 και 401.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μικρό Husqvarna θα δανείζεται τον κινητήρα του Duke 125, ο οποίος είναι εξαιρετικά αποδοτικός. Η ισχύς του είναι 15 ίπποι στις 9.500 σ.α.λ., διαθέτει 4 βαλβίδες στον κύλινδρο και φυσικά περνάει τις προδιαγραφές ρύπων Euro5. Οι αναρτήσεις θα είναι της WP φυσικά, ενώ τα φρένα είναι της Bybren με σύστημα ABS της Bosch.

Πολύ ξεχωριστή μοτοσικλέτα τώρα διαθέσιμη και με κινητήρα 125 κ.εκ.

Εκτός από όμορφη, είναι και εκπληκτική στον δρόμο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φήμες πάντως κάνουν λόγο και για ηλεκτρική προσπάθεια της Husqvarna όσον αφορά το νέο Svartpilen, Αξεπέραστη αισθητική για το Svartpilen.κάτι όμως που δεν έχει επιβεβαιωθεί. Το πιθανότερο σενάριο είναι το μικρό 125άρι το οποίο ήδη κυκλοφορεί στην Ινδία. Μια μοτοσικλέτα πάντως με πολύ στιλ αναμένεται να κατακτήσει τις καρδιές των νεαρών και όχι μόνο αναβατών. Η KTM άλλωστε ετοιμάζει μια νέα σειρά μοτοσικλετών στα 125, 250 και 390 για την Ευρώπη, κάτι που δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει η Husqvarna.

Teaser video του νέου Svartpilen 125

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ετοιμάζει και Svartpilen 125 η Husqvarna

Με τεχνολογία superbike τα νέα Husqvarna 701

Παρουσιάστηκε η βασική έκδοση του KTM Duke 890

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης