Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τα πράγματα δείχνουν πολύ δύσκολα για τον Valentino Rossi ο οποίος διανύει μια άσχημη περίοδο της Ο Rossi φέτος δεν έχει τερματίσει αγώνα μέσα στη δεκάδα…καριέρας του. Το ξεκίνημα του 2021 με την ομάδα της Petronas Yamaha είναι το χειρότερο από την πρώτη του χρονιά στη μεγάλη κατηγορία πίσω στο 2000, κάτι που κάνει την απόφασή του να συνεχίσει ή όχι τους αγώνες πολύ δύσκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες της Yamaha – Fabio Quartararo, Maverick Vinales και Franco Morbidelli – είναι ανταγωνιστικοί σε όλους τους αγώνες με νίκες και βάθρα, ο ίδιος δεν μπορεί να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης κάτι που τον έχει απογοητεύσει ιδιαίτερα.

Το σίγουρο είναι ότι ο Rossi θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο ράντζο του στην Tavullia.

Η πιθανότερη ημερομηνία της απόφασης είναι τον Σεπτέμβριο στον αγώνα του Misano

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ίδιος ο Ιταλός superstar αναφέρει πως μετά το καλοκαιρινό διάλειμμα θα πάρει την τελική του Φήμες θέλουν την Petronas να συζητάει με τη Suzuki για το 2022!απόφαση για το αν θα συνεχίσει ή όχι να αγωνίζεται. Σε δηλώσεις του στη διάρκεια του GP της Γαλλίας ο Rossi είπε χαρακτηριστικά: «Συνεχίζω να συζητάω με την Petronas και τη Yamaha. Σε εννιά αγώνες θα έχουμε το καλοκαιρινό διάλειμμα και νομίζω εκείνη την περίοδο θα πάρω τις αποφάσεις μου για την επόμενη χρονιά, μετά από εννιά αγώνες».

Από το 2022 ο Valentino Rossi θα έχει τη δική του ομάδα στο MotoGP με στήριξη από τον αραβικό κολοσσό Tanal Entertainment Sport & Media και οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως θα χρησιμοποιήσει μοτοσικλέτες της Ducati. Αναβάτες για την ομάδα Aramco VR46 ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά δεν αποκλείεται να δούμε τον ίδιο τον Rossi να οδηγεί ξανά μια Ducati αυτήν τη φορά με τα χρώματα της ομάδας του.

Πιο κοντά στην Ducati είναι η ομάδα του Rossi και όχι στη Yamaha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σημαντική συμφωνία της Giant με την ακαδημία VR46 του Rossi

Με τις ευλογίες ενός πρίγκιπα η ομάδα του Rossi στο MotoGP

Πρώτη νίκη του Valentino Rossi για το 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης