Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Την CAKE την γνωρίσαμε νωρίτερα στη χρονιά με την συμφωνία της για προμήθεια των ηλεκτρικών της scooter Η CAKE έχει στην γκάμα της και το enduro μοντέλο KalkOsa στα πρωταθλήματα της FIM. Η Σουηδική φίρμα παρουσίασε τώρα το νέο της μοντέλο Makka το οποίο προορίζεται για κίνηση στην πόλη προκειμένου να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες του αναβάτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Makka είναι σχεδιασμένο με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύψει και επαγγελματικές ανάγκες καθώς μπορεί να μεταφέρει αρκετά μεγάλο φορτίο χάρη στο ειδικό σύστημα πίσω από τη θέση του οδηγού. Ο ηλεκτροκινητήρας του μοντέλου έχει απόδοση 4,8 ίππους και είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητες πάνω από 45Km/h. Η αυτονομία του είναι περίπου 50 χιλιόμετρα, ενώ το βάρος του μαζί με την μπαταρία είναι μόλις 66 κιλά!

Σαν Ελβετικός Σουγιάς το Makka μετατρέπεται σε ότι μπορείς να φανταστείς.

Το Makka είναι το πιο φτηνό μοντέλο στη γκάμα της CAKE

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η CAKE θα έχει διαθέσιμο το Makka σε δύο εκδόσεις, την Flex και την Range με τη δεύτερη να δίνει Για τις μπαταρίες η CAKE συνεργάζεται με την Northvolt στην οποία έχουν επενδύσει BMW και Volkswagen.μεγαλύτερη αυτονομία, αλλά να έχει τελική ταχύτητα περιορισμένη στα 25Km/h. Εκεί πάντως που το CAKE ξεχωρίζει είναι η παραμετροποίηση που μπορεί να δεχτεί προκειμένου να ταιριάξει στις ανάγκες του κάθε αγοραστή.

Το Makka μπορεί εύκολα να εξοπλιστεί με υποδοχή για μεταφορά ski και σανίδες surf, να μεταφέρει παιδικό κάθισμα, να μεταφέρει ποδήλατο σε ειδική βάση, να τοποθετήσει μεγάλο αλουμινένιο Top Box, να μεταφέρει πλαϊνές βαλίτσες και πολλά ακόμα που το κάνουν πραγματικά ελβετικό σουγιά! Η τιμή του εν είναι μικρή παρόλα αυτά καθώς κοστίζει 3.200€.

Το βίντεο παρουσίασης του Makka.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Yamaha του μέλλοντος θα οδηγείται με τους… αγκώνες!

Η ποιοτική και σπορ απάντηση της Aprilia στην αστική μετακίνηση

Η FIM εξοπλίζει τα πρωταθλήματα μοτοσικλέτας με ηλεκτρικά scooter

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης