Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Super Soco έχει ήδη στην γκάμα της μικρά ηλεκτρικά scooter και μοτοσικλέτες, ωστόσο δεν είχε Πρεσβευτής της Super Soco είναι πρώην αναβάτης και πρωταθλητής MotoGP Jorge Lorenzo.παρουσιάσει ποτέ ένα maxi-scooter. Στην Κίνα λοιπόν παρουσιάστηκε το CT-3, ένα μεγάλο ηλεκτρικό scooter το οποίο θυμίζει έντονα το C600 της BMW και υπόσχεται πολύ δυναμικές επιδόσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το scooter δεν είναι φουτουριστικό, αλλά ακολουθεί μια γνώριμη πλατφόρμα που συναντάμε σε όλα τα σύγχρονα scooter. Η επιτυχία του σχεδιασμού του έγκειται στο ότι δεν μαρτυρά πουθενά ότι πρόκειται για ηλεκτρικό scooter, με τις μπαταρίες να είναι κρυμμένες στο κέντρο και τον ηλεκτροκινητήρα στο σημείο που θα ήταν ο θερμικός κινητήρας.

Κλασικές γραμμές για το CT-3 που δεν παραπέμπουν σε ηλεκτρικό scooter.

Το CT-3 της Super Soco είναι μοντέλο 2022

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Super Soco αναφέρει πως το CT-3 είναι εξοπλισμένο με έναν δυναμικό ηλεκτροκινητήρα, ο οποίος έχει Αναμένουμε περισσότερες λεπτομέρειες και την τιμή του CT-3 τις επόμενες εβδομάδες.απόδοση 25 ίππους. Είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα μέχρι και 125Km/h, ενώ η αυτονομία φτάνει τα 180 χιλιόμετρα! Η πολύ καλή αυτονομία προέρχεται από μία αποσπώμενη μπαταρία 7,2kWh η οποία μάλιστα είναι ικανή να φορτιστεί πλήρως σε μόλις 3 ώρες.

Το νέο Super Soco CT-3 το είδαμε για πρώτη φορά μέσα από την κυπριακή σελίδα της εταιρείας στα social media. Η Super Soco τα πηγαίνει περίφημα σε πωλήσεις σε όλο τον κόσμο και η συνεργασία των Κινέζων με τους Αυστραλούς δείχνει να είναι πολύ επιτυχημένη. Επενδύουν άλλωστε στο μέλλον και ασχολούνται μόνο με την ηλεκτροκίνηση, κάτι που μάλλον είναι η σωστή κατεύθυνση.

Το βίντεο της Soco για το νέο CT-3:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η VMoto Soco γίνεται επίσημος προμηθευτής scooter στο MotoE

Σημαντική συνεργασία VMoto Soco και Stealth Electric Bikes

Επεκτείνεται η συνεργασία Super Soco και Jorge Lorenzo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης