Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η BMW είναι από τις πρώτες εταιρίες που έμπρακτα μας δείχνει το μέλλον στα μοντέλα της. Απόδειξη είναι τοΜαζί με το CE 04 η BMW παρουσίασε και το απίθανο parka τζάκετ της με ασύρματο φορτιστή smartphone και LED φώτα. καταπληκτικό CE 04, το ηλεκτρικό scooter που μας παρουσίασε πριν από μερικούς μήνες και έκανε αίσθηση με τις τεχνολογικές εφαρμογές του και τις καινοτομίες του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CE04 είναι ένα φουτουριστικό ηλεκτρικό scooter το οποίο έρχεται να αλλάξει τη φιλοσοφία της καθημερινής μετακίνησης. Πρόκειται για ένα όχημα το οποίο όχι μόνο θα μεταφέρει με ασφάλεια, ταχύτητα και άνεση τον αναβάτη στον προορισμό του, αλλά θα το κάνει με στυλ και υψηλού επιπέδου τεχνολογία.

Στον ηλεκτροκινητήρα συναντάμε ένα σύνολο τοποθετημένο στο πλαίσιο, ανάμεσα στην μπαταρία και τον πίσω τροχό. Η απόδοσή του είναι 42 ίπποι οι οποίοι είναι αρκετοί για να χαρίσουν επιτάχυνση 0-50Km/h σε μόλις 2,6 δευτερόλεπτα στο scooter. Υπάρχει και επιλογή μειωμένης ισχύς στους 31 ίππους για αναβάτες με δίπλωμα A1. Το ξεχωριστό στην περίπτωση της διάταξης είναι ότι προέρχεται από την BMW 225xe Active Tourer, το αυτοκίνητο της εταιρίας που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία στη σειρά “2”.

Διαθέτει τρεις επιλογές οδήγησης, ECO, Road, Rain.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αποθηκευτικός χώρος βρίσκεται στο πλάι με εύκολη πρόσβαση

Οι μπαταρίες είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου οι οποίες μπορούν να φορτιστούν σε περίπου 4 ώρες Οι τροχοί είναι 15 ιντσών, ενώ πλαίσιο και αναρτήσεις έχουν κορυφαία απόδοση για άψογη οδηγική συμπεριφορά.και 20 λεπτά σε οικιακή πρίζα, ενώ σε ταχυφορτιστή η πλήρης φόρτισης γίνεται σε μόλις μία ώρα και 40 λεπτά. Η αυτονομία που προσφέρουν είναι στα 130 χιλιόμετρα και θα καλύψουν όλες τις ανάγκες κίνησης στην πόλη, αλλά και μικρές εξορμήσεις.

Στον εξοπλισμό έχουμε δυνατό πακέτο βοηθημάτων με σύστημα ελέγχου πρόσφυσης, σύστημα σταθερότητας, επιλογές οδήγησης και σύστημα ABS Pro με αισθητήρα κλίσης. Φυσικά, σε ένα scooter όπως το CE 04 δε θα μπορούσε να μην είχε σύστημα συνδεσιμότητας μέσω Bluetooth, LED φωτιστικά σώματα με αυτόματη προσαρμογή και οθόνη TFT 10,25 ιντσών με σύστημα πλοήγησης. Η τιμή του CE04 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, αλλά αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 12.000.

Το βίντεο με πλάνα κίνησης του BMW CE04.

 

TFT έγχρωμη οθόνη 10,25 ιντσών με ενσωματωμένο πλοηγό.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι πλημμύρες στη Γερμανία δημιουργούν πονοκέφαλο στην BMW

Η BMW παρουσίασε υβριδική μοτοσικλέτα-ποδήλατο στο Μόναχο

Ετοιμάζει αντίπαλο του Honda XADV η BMW;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης