Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το αντίπαλο δέος του Toni Bou όσον αφορά τα βίντεο με απίστευτα κόλπα με μεγάλες μοτοσικλέτες είναι οΤο The Seeker είχε 1,6 εκατομμύρια προβολές στο Youtube! Pol Tarres. Ο Ισπανός αναβάτης Trial έγινε πολύ γνωστός όταν το 2020 παρουσίασε το βίντεο The Seeker όπου εκεί έκανε πράγματα στη σέλα του Yamaha Tenere 700 που ούτε θα μπορούσε να φανταστεί κανείς ποτέ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η επιτυχία του πρώτου φιλμ μικρού μήκους του Tarres έκανε τους ανθρώπους της Yamaha να αναζητήσουν νέες περιπέτειες με τον αναβάτη και ήδη προετοιμάζουν το The Seeker 2. Το ενδιαφέρον σε αυτήν την περίπτωση είναι η μοτοσικλέτα την οποία ανέλαβε να κατασκευάσει η Trece Racing Team.

Εύκολα παίρνει μέρος σε κάποιο Rally Raid το Tenere του Tarres.

Ελαφρύτερο κατά 13,6 κιλά το Tenere

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Tarres ζήτησε αυτήν τη φορά μια πιο extreme έκδοση της μοτοσικλέτας καθώς αναμένεται να περάσει Στο πρώτο φιλμ είχαν την παραγωγή οι Echevarria Brothersακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις. Το Tenere λοιπόν θα είναι πιο ελαφρύ και θα είναι καλύτερα προετοιμασμένο για εκτός δρόμου διαδρομές. Γι’ αυτό έχει αφαιρεθεί το σύστημα ABS και η εξάτμιση έχει αναβαθμιστεί με μια τιτανίου της Akrapovic. Αυτό έχει βοηθήσει τη μοτοσικλέτα να γίνει 13,6 κιλά ελαφρύτερη σε σχέση με μια στάνταρ Tenere 700.

Οι αναρτήσεις έχουν δεχτεί τη φροντίδα του Eric Auge, ωστόσο έχουν αλλαχτεί μόνο οι ρυθμίσεις και τα εσωτερικά, κρατώντας αυτούσιο το νορμάλ πιρούνι και το πίσω αμορτισέρ. Τα κάγκελα είναι της Motortek όπως και το κουστούμι, ενώ τα ελαστικά είναι της Mitas. Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τη συνέχεια της περιπέτειας του Tarres στη σέλα του Yamaha Tenere 700.

Το βίντεο The Seeker του Tarres.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Οσκαρικός” διευθυντής ειδικών εφέ σχεδιάζει ένα μοναδικό Yamaha TMAX

Η Yamaha μας παρουσιάζει το εμβόλιο κατά της πλήξης

Ένα Yamaha XSR που θυμίζει XT της δεκαετίας του ’80

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης