Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

ΗΟι μοτοσικλέτες του ταξιδιού θα είναι οι σκληροτράχηλες Himalayan!ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Από το να παρουσιάσει κάποιο νέο μοντέλο ή μια ειδική επετειακή έκδοση, αποφάσισε να ταξιδέψει στον Νότιο Πόλο, δημιουργώντας ένα πολύ extreme οδοιπορικό. Το 90 South: Quest for the Pole θα πραγματοποιηθεί τον Νοέμβριο και θα έχει διάρκεια 36 ημέρες!

Το σχέδιο της Royal Enfield είναι απλό… στη θεωρία. Δύο αναβάτες, οι Santhosh Vijay Kumar και Dean Coxson, θα ξεκινήσουν στις 26 Νοεμβρίου από το Novo με δύο Himalayan. Από εκεί το πλάνο είναι τις επόμενες 12 ημέρες να ταξιδέψουν νότια, προκειμένου να φτάσουν στον ερευνητικό σταθμό Ross Ice Shelf.

Το τοπίο της Ανταρκτικής κόβει την ανάσα.

Τελικός προορισμός είναι ο σταθμός Amundsen-Scott

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο κομμάτι του ταξιδιού είναι και το πλέον δύσκολο, καθώς από το Ross Ice Shelf οι δύο αναβάτες θαΟι αναβάτες θα ακολουθήσουν τον μήκους 1.601 Km, καλυμμένο με χιόνι, αυτοκινητόδρομο South Pole Traverse! τα βάλουν με τα άγρια στοιχεία της φύσης του Νότιου Πόλου (όπως χιόνι και πάγος). Στόχος είναι να διανύσουν 770 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στον αμερικανικό σταθμό Amundsen-Scott.

Αν όλα πάνε καλά, στις 21 Δεκεμβρίου θα βρίσκονται στον προορισμό τους και θα ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής, με αυτοκίνητα (στη θαλπωρή της ζέστης) αυτήν τη φορά, με προορισμό το Union Glacier. Φυσικά, όλο το ταξίδι θα κινηματογραφηθεί και δεν αποκλείεται προτού κλείσει το 2021 η

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο θρύλος των GP Freddie Spencer συμμετέχει στον σχεδιασμό αγώνα της Royal Enfield

Κοιτάζει το μέλλον μέσα από το παρελθόν η Royal Enfield

Ετοιμάζει μεγαλύτερο Himalayan η Royal Enfield