Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η μανία των flat track μετατροπών στις μοτοσικλέτες έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις καθώς όλο και Όλη η μοτοσικλέτα βάφτηκε αρχικά μαύρη και έπειτα προστέθηκαν τα γραφικά.κάποιο νέο concept εμφανίζεται κάθε εβδομάδα. Μοτοσικλέτες της Honda, της Yamaha, της Suzuki και της Ducati έχουμε δει να μετατρέπονται σε αγωνιστικά flat track έτοιμα να κατακτήσουν τις οβάλ πίστες της Αμερικής, ωστόσο δεν είχαμε δει κάποιο μοντέλο της BMW μέχρι τώρα να ακολουθεί τον συγκεκριμένο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρθε λοιπόν η ώρα της BMW και συγκεκριμένα του R nineT να δεχτεί την περιποίηση των ανθρώπων της VTR από την Ελβετία. Το συγκεκριμένο μοντέλο ήδη μετράει πέντε διαφορετικές εκδόσεις, αλλά η VTR Motorrad θέλησε να προσθέσει ακόμα μία, αυτή του flat track.

Οι κεφαλές στους κυλίνδρους είναι περασμένες με ειδική επίστρωση.

Στην γκάμα των R nineT υπάρχουν 5 διαφορετικές εκδόσεις

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έκδοση που χρησιμοποιήθηκε είναι η Urban G/S του R nineT. Τα μοναδικά πράγματα που έμειναν ίδια Το κιτ της VTR είναι διαθέσιμο για όποιον θέλει να μετατρέψει έτσι την R nineT.στη συγκεκριμένη μοτοσικλέτα είναι το πλαίσιο, ο κινητήρας και το ρεζερβουάρ. Όλα τα υπόλοιπα αντικαταστάθηκαν είτε από after market εξαρτήματα, είτε από χειροποίητες κατασκευές όπως η εξάτμιση.

Πολύ εντυπωσιακές είναι οι ζάντες της Kineo με 19 ιντσών εμπρός τροχό και 18 ιντσών πίσω, με τα ελαστικά να είναι της Dunlop τα DT3. Οι αναρτήσεις είναι της Wilbers, ενώ έχουν αλλαχτεί και οι εισαγωγές σε κάθε κύλινδρο. Το αποτέλεσμα είναι πολύ εντυπωσιακό και σίγουρα εντός πίστας θα είναι εξίσου διασκεδαστικό.

Τρομερή δουλειά στις ζάντες από τη VTR Motorrad.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Λεωνίδας Παπαδημητρίου «Ο θαλασσόλυκος»

Ειδική έκδοση BMW F900R Force στη Γαλλία

Ανέπαφα θα ελέγχεις στο μέλλον τα συστήματα της BMW σου

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης