Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τον προηγούμενο μήνα η Husqvarna μάς έδωσε ένα βίντεο το οποίο πραγματικά έκοβε την ανάσα. Είχε να Αυτό είναι το 6ο teaser βίντεο της Husqvarna για το Norden 901!κάνει φυσικά με το πολυαναμενόμενο adventure μοντέλο της Norden 901, το οποίο βρέθηκε στην Ισλανδία με μια ιδιαίτερη παρέα μοτοσικλετιστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σέλα των δύο πρωτότυπων Norden είχαν βρεθεί οι Mike Horn, γνωστός για τις εξερευνήσεις του, και Cyril Despres, πολλάκις νικητής του Ράλι Dakar. Αυτή τη φορά η Husqvarna μάς έδωσε τη συνέχεια της περιπέτειας στην Ισλανδία, με τους δύο αναβάτες να εξερευνούν τόσο τα μοναδικά τοπία του νησιού αλλά και τις δυνατότητες της μοτοσικλέτας.

Μία από τις αρκετές πτώσεις του Mike Horn, με το Husqvarna να αποδεικνύεται αρκετά σκληροτράχηλο.

Οι πτώσεις άφησαν ανεπηρέαστη τη λειτουργία της μοτοσικλέτας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Horn πάντως σε πολλά σημεία του ταξιδιού παραδέχτηκε ότι είχε πτώσεις και μάλιστα προκάλεσε ζημιέςΤο Norden 901 θα χρησιμοποιεί τον δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα του KTM 890 Adventure με απόδοση κοντά στους 115 ίππους. στο Norden του, καθώς δεν έχει την εμπειρία οδήγησης του Despres, αλλά η μοτοσικλέτα δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει και συνέχισε το ταξίδι απροβλημάτιστα, μόνο με χτυπήματα στα πλαστικά.

Η καινούρια μοτοσικλέτα της Husqvarna είναι πολύ πιθανό να παρουσιαστεί στις 30 Οκτωβρίου, ωστόσο δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο από την εταιρεία. Η Husqvarna, όπως και όλος ο όμιλος της Pierer Mobility (KTM, GasGas), δεν έχει ανακοινώσει επίσημα αν θα παρευρεθεί στην έκθεση EICMA στο Μιλάνο τον Νοέμβριο, κάτι που αναμένουμε να κάνει τις επόμενες εβδομάδες. Αν τελικά βρεθεί στο Μιλάνο, τότε εκεί θα δούμε το Norden 901 στην τελική του μορφή.

Το δεύτερο επεισόδιο στην Ισλανδία:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Sherco κέρδισε τον αγώνα Hard Enduro στην Πολωνία

Πρώτες εικόνες των ηλεκτρικών Husqvarna στην ΙΑΑ του Μονάχου

Η Husqvarna κρατάει ψηλά τη σημαία των supermoto

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης