Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα ακόμα ταξίδι με μοτοσυκλέτα προγραμματίζει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης. Ο γνωστός ταξιδιωτικόςΤο οδοιπορικό του Μητσάκη ονομάζεται Daytona East! αρθρογράφος και φωτογράφος δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει το ταξίδι του στο Βόρειο Ακρωτήρι και ετοιμάζει τις βαλίτσες του για ένα μαγικό ταξίδι στην Ανατολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την πολύτιμη βοήθεια της Γκοργκόλης Α.Ε. ο Έλληνας αναβάτης θα βρεθεί στη σέλα ενός Daytona Maverick 500 και θα κινηθεί στην Τουρκία, το Λίβανο και την Συρία. Το μήκος του ταξιδιού έχει προγραμματιστεί στα 7.000 χιλιόμετρα με τον αναβάτη να περνάει από την ευλογημένη γη της Μικράς Ασίας, τις αρχαιοελληνικές πολιτείες και τα ρωμαϊκά αρχοντικά.

Ο Κωνσταντίνος Μητσάκης με το Maverick 500.

Η διάρκεια του ταξιδιού υπολογίζεται στις 22 ημέρες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από την ενδοχώρα της Τουρκίας, ο Μητσάκης θα επισκεφτεί και την ταραγμένη περιοχή της Μέσης To ταξίδι περιλαμβάνει πέρασμα και από τα παράλια της Μικράς Ασίας.Ανατολής και θα αναζητήσει ελληνικά ίχνη που έχουν χαθεί στα βάθη των αιώνων. Ο Λίβανος και η Συρία θα αποτελέσουν στάσεις για τον Έλληνα αναβάτη ο οποίος θα επισκεφτεί ιστορικά μνημεία και τοπία από οποία πέρασε ο Μέγας Αλέξανδρος.

Καλύτερη επιλογή από την Daytona Maverick 500 δεν θα μπορούσε να κάνει ο Κωνσταντίνος Μητσάκης για αυτό το δύσκολο ταξίδι. Το adventure μοντέλο είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 46 ίππους και 40,5Nm ροπής. Οι ποιοτικές αναρτήσεις της KYB θα προσφέρουν ένα ξεκούραστο και ασφαλές ταξίδι, ενώ οι ακτινωτοί τροχοί των 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω θα κάνουν το πέρασμα από χωμάτινους δρόμους εύκολη υπόθεση.

Η πορεία του Μητσάκη στην Ανατολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μαθήματα γοητείας και ποιότητας από την Daytona με το Maverick 500

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το SYM Balkan Ride Tour 2021

25 ημέρες, 11.500Km, 14 χώρες με ένα SYM HD300

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης