Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati μαζί με την παρουσίαση του νέου της Streetfighter V2 βρήκε την ευκαιρία να μας κάνει να χάσουμε Η έκδοση SP είναι κατά 3 κιλά ελαφρύτερη από την στάνταρ Streetfighter V4.τον ύπνο μας. Για το 2022 ετοίμασε μια νέα έκδοση SP της κορυφαίας Streetfighter V4 η οποία θα βγει σε περιορισμένο αριθμό και θα γίνει το απόλυτο όπλο στην πίστα και στο δρόμο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η νέα Streetfighter V4 SP στο κομμάτι του κινητήρα δεν έχει αλλαγές σε σχέση με το απλό μοντέλο. Είναι εξοπλισμένη με τον V4 κινητήρα Stradale των 1.103 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 208 ίππους και 123Nm ροπής. Από εκεί και πέρα όμως η μοτοσικλέτα διαθέτει αρκετές αλλαγές σε σχέση με το απλό μοντέλο. Πρώτο πράγμα που μπορεί κάποιος να διακρίνει είναι η εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων σε όλα τα σημεία της μοτοσικλέτας. Στην “άγρια” μορφή της μοτοσικλέτας συμβάλει και ο ιδιαίτερος χρωματισμός “Winter Test” που χρησιμοποιεί η Ducati στις αγωνιστικές μοτοσικλέτες στη διάρκεια των δοκιμών χειμώνα.

Απόλυτο όπλο στην πίστα με κορυφαία περιφερειακά.

Αναρτήσεις της Ohlins και carbon ζάντες της BST

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη αναβάθμιση έχουμε στις αναρτήσεις καθώς η Streetfighter V4 SP έρχεται με το σύστημα Smart 2.0 Η κάθε μοτοσικλέτα θα είναι αριθμημένη σε ειδική πλακέτα στο τιμόνι.EC της Ohlins με ημιενεργητική λειτουργία. Στα φρένα, οι δαγκάνες είναι οι Brembo Stylema R, ενώ ο συμπλέκτης είναι ξηρός της STM. Κερασάκι στην τούρτα είναι οι ζάντες από ανθρακονήματα της BST οι οποίες μαζί με τα υπόλοιπα “καλούδια” της Ducati κατεβάζουν το βάρος στα 177 κιλά!

Στο κομμάτι των ηλεκτρονικών το γυμνό μοντέλο από το Borgo Panigale είναι εξοπλισμένο με το κορυφαίο πακέτο της εταιρείας προερχόμενο από την Panigale V4S. Και αν δεν σας έφτασαν όλα τα παραπάνω η Ducati προσφέρει σύστημα εξάτμισης της Akrapovic το οποίο ανεβάζει την ισχύ στους 220 ίππους, ενώ παράλληλα μειώνει το βάρος κατά 6 κιλά! Η μοτοσικλέτα θα βγει σε περιορισμένο αριθμό και αναμένεται να κοστίζει κοντά στις 30.000€.

Το βίντεο παρουσίασης του Streeetfighter V4SP.

 

Carbon παντού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την χωμάτινη Ducati Desert X;

Η Ducati συμμετέχει σε καμπάνια κατά της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ

Η Ducati παρουσίασε δύο νέα Scrambler για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης