Πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκα σε κάποιο κάμπινγκ της Μεσσηνίας και έπεσα πάνω σε ένα απίθανο Η τιμή υπολογίζεται να φτάσει τις 110.000€Toyota Land Cruiser του 1973. Αγαπητός Γερμανός τουρίστας το είχε μετατρέψει σε ένα ονειρεμένο adventure αυτοκινούμενο με το οποίο από ότι έμαθα έκανε το γύρο της Πελοποννήσου με το αγαπημένο του Toyota.

Ένα από αυτά τα υπέροχα παλιά 4Χ4 είχε στην κατοχή του και ο διάσημος ηθοποιός Tom Hanks. Και λέμε είχε καθώς ο Αμερικανός και πολύ φιλέλληνας ηθοποιός αποφάσισε να το βγάλει σε δημοπρασία. Πρόκειται για ένα Toyota FJ40 Land Cruiser το οποίο είναι σε αρκετά καλή κατάσταση και έτοιμο να τα βάλει με όλες τις σκληρές διαδρομές που συναντήσει μπροστά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας είναι του 2000 από την General Motors.

Το FJ40 θα είναι υπογεγραμμένο από τον Tom Hanks

Ο Tom Hanks αποφάσισε να βελτιώσει το Land Cruiser του πριν μερικά χρόνια αλλάζοντας τον 6κύλινδρο σε Η απόδοση του κινητήρα είναι 180 ίπποισειρά κινητήρα του με έναν V6 4.3 λίτρων Vortec της General Motors. Η αλλαγή είναι φυσικά πιστοποιημένη και απόλυτα νόμιμη, τουλάχιστον στην περιοχή της Καλιφόρνια!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις αναρτήσεις, το FJ40 του Hanks έχει εξοπλιστεί με ελατήρια της Emu και αμορτισέρ της Warn, ενώ διαθέτει υδραυλικό τιμόνι και υδραυλικά φρένα τα οποία προστέθηκαν για πιο άνετη οδήγηση. Τα ελαστικά είναι της Toyo για καλύτερη εκτός δρόμου κίνηση. Στο εσωτερικό τα καθίσματα προέρχονται από Porsche, έχει τοποθετηθεί σύστημα κλιματισμού, ενώ ένα ηχοσύστημα της Sony προσφέρει απολαυστικές στιγμές μουσικής. Η δημοπρασία θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 13 Αυγούστου.

Και το κιβώτιο ταχυτήτων έχει αλλαχθεί με ένα 5τάxυτο της GM.

Το εσωτερικό έχει μείνει σχεδόν γνήσιο εκτός από τα καθίσματα που είναι από κάποια παλιά Porsche.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι τιμές της νέας Toyota GR Supra

Ο θρύλος της Toyota Supra θα συνεχίσει να ζει

Περισσότερο Έλληνας από αμερικανάκι και στις ΗΠΑ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης