Μπορεί να ζούμε στην εποχή των scooter ωστόσο τα dual sport παραμένουν μια από τις αγαπημένες H Kawasaki λατρεύει αυτές τις μηχανές… κατηγορίες μοτοσικλετών στην Ελλάδα.

Η Kawasaki είναι μία από τις εταιρίες που λατρεύει τη συγκεκριμένη κατηγορία και τα καινούρια KLX έρχονται να μας το αποδείξουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 λοιπόν το εργοστάσιο από το Akashi μας παρουσιάζει δύο εκδόσεις το KLX 300 και το KLX 300 SM. Για το «απλό» KLX η κατάσταση παραμένει κορυφαία καθώς πρόκειται για μοτοσικλέτα η οποία μπορεί να αποτελέσει το καθημερινό σου commuter, αλλά να σε διασκεδάσει κιόλας σε ένα χωμάτινο μονοπάτι.

Η περιπέτεια στο χώμα είναι μέσα στις  δυνατότητες του KLX

Διασκέδαση και στην άσφαλτο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην περίπτωση του SM τώρα τα πράγματα αλλάζουν καθώς προστίθεται και η διασκέδαση επί ασφάλτου. Το KLX με τους 17΄΄ τροχούς είναι εξοπλισμένο με τον μονοκύλινδρο κινητήρα των 292cc ο οποίος διαθέτει όση δύναμη απαιτείται για να γίνει απολαυστικό εντός πόλης, αλλά και σε μικρές καρτόπιστες.

Εκεί που θα κερδίσει τις εντυπώσεις όμως το KLX είναι η τιμή του η οποία αναμένεται να είναι χαμηλή και πολύ δελεαστική για το κοινό που δεν θέλει scooter αλλά μια κανονική μοτοσικλέτα για μετακίνηση.

Πολύ όμορφο και ικανό το νέο KLX300SM

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης