Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Στις 22 Σεπτεμβρίου ξεκινά το 6ο SYM Road Trip για το 2021, ένας θεσμός που έκανε την εμφάνισή του το 2014 και πλέον 24 scooter SYM, 3.000 χιλιόμετρα σε 6 διαφορετικές χώρες…έχει καθιερωθεί. Πρόκειται για ένα οδοιπορικό με scooter της SYM,ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το 2021 το SYM Road Trip μεταφέρεται στα Βαλκάνια και η ονομασία του είναι SYM Balkan Ride Tour 2021. Το ταξίδι θα ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη, θα περάσει από έξι χώρες -Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουγγαρία, Σερβία, και Βόρεια Μακεδονία- με τα συνολικά χιλιόμετρα της διαδρομής να ξεπερνούν τις 3.000.

Το 2019 το road trip πραγματοποιήθηκε σε Ελβετία, Ιταλία, Γερμανία και Αυστρία με HD300.

Τα scooter που θα χρησιμοποιηθούν είναι τα MAXSYM TL 508 και MAXSYM 400

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα scooter της SYM που θα πάρουν μέρος στο Road Trip θα είναι τα MAXSYM TL 508 και MAXSYM 400. ΤαΗ επιστροφή θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. 24 καινούρια μοντέλα θα έχουν την τύχη να οδηγήσουν μέλη του δικτύου της SYM από όλη την Ελλάδα και θα έχουν την ευκαιρία στη διάρκεια του ταξιδιού να συναντήσουν συνεργάτες βαλκανικών χωρών της Γκοργκόλης Α.Ε. Θυμίζουμε ότι η Γκοργκόλης Α.Ε. είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της SYM για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο, Βόρεια Μακεδονία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Αλβανία, Μαυροβούνιο, Κόσοβο, Σερβία και Ουγγαρία.

Το ταξίδι αρχίζει στις 22 Σεπτεμβρίου με αφετηρία το κέντρο της Θεσσαλονίκης και θα έχει διάρκεια 12 ημέρες. Η πιο μεγάλη συνεχόμενη απόσταση που θα διανυθεί σε μία ημέρα είναι από το Μπρασόβ στο Αράντ της Ρουμανίας στα 450 χιλιόμετρα με επτά ώρες οδήγησης. Μάλιστα στο Μπρασόβ θα υπάρξει και επίσκεψη στον περίφημο πύργο του Δράκουλα.

Μέσα από την ειδική σελίδα της διοργάνωσης θα μπορείτε να παρακολουθήσετε την πορεία του ταξιδιού με πλούσιο φωτογραφικό υλικό. Όλες οι πληροφορίες για το SYM Balkan Ride Tour 2021 ΕΔΩ.

Αν θέλετε να μάθετε πληροφορίες για παλιότερα SYM Road Trip, πατήστε ΕΔΩ.

Το 2017 η διοργάνωση επισκέφτηκε την περιοχή της Καλαβρίας στη Νότια Ιταλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με τρεις εκδόσεις έρχεται το νέο SYM JΕΤ14

25 ημέρες, 11.500Km, 14 χώρες με ένα SYM HD300

Η απίθανη 3D μεμβράνη του SYM TL 508