Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Voge, η premium φίρμα της Loncin από την Κίνα, φέρνει ακόμα ένα μοντέλο να προσθέσει στην γκάμα της. Προσιτό σε τιμή χωρίς να του λείπει τίποτα…Πρόκειται για το 500AC, ένα μοντέλο το οποίο ήταν αναμενόμενο καθώς υπήρχε ήδη η πλατφόρμα του 300AC και τώρα απλά τοποθετήθηκε ο μεγαλύτερος κινητήρας που χρησιμοποιεί η φίρμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην γκάμα της Voge έχουμε τα 300R και 500R που αντιπροσωπεύουν την εταιρία στην street κατηγορία, τα 300DS και 500DS στην adventure κατηγορία και τώρα στην κλασική της κατηγορία εκτός από το 300AC προστίθεται το 500AC. Μάλιστα στην έκθεση της Κίνας πέρυσι είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά το 500άρι classic.

Σύγχρονος σχεδιασμός με πολύ καλά χαρακτηριστικά το Voge 500AC

Κινητήρας 46 ίππων και 160km/h τελικής ταχύτητας…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τεχνικής άποψης, το νέο Voge θα χρησιμοποιεί τον γνωστό δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 46 ίππους. Το πλαίσιο είναι παρόμοιο με εκείνο του 300AC, ενώ στις αναρτήσεις βρίσκουμε ένα ανεστραμμένο πιρούνι 41mm της Kayaba εμπρός και ένα μονό αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα είναι της Nissin με στάνταρ το ABS, ενώ ο πίσω τροχός είναι 160/60. Το ρεζερβουάρ είναι μεγάλο με χωρητικότητα 19 λίτρα και το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 198 κιλά.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πότε θα έρθει στην Ελλάδα το 500AC, ωστόσο θα είναι μια εξαιρετική και προσιτή προσθήκη στην ενδιαφέρουσα γκάμα των Voge.

 

Το Voge 500AC αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα την Άνοιξη

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης