Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Ducati είχε χρονιά ρεκόρ το 2021 στις πωλήσεις και εκτός από τις αγορές της Ευρώπης και της Αμερικής Το ταξίδι σημαίνει επίσης κατανόηση και βοήθεια των τοπικών κοινωνιών.σημείωσε άνοδο και στην αγορά της Κίνας. Η ιταλική φίρμα επιδιώκει να εισέλθει ακόμα πιο δυναμικά στην αγορά της Κίνας καθώς βλέπει ότι υπάρχει ισχυρό αγοραστικό κοινό το οποίο έχει αντιληφθεί την αξία της μάρκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτής της στρατηγικής για τις ασιατικές αγορές, η Ducati δημιούργησε μια σειρά από mini ντοκιμαντέρ τα οποία έχουν να κάνουν με διάφορους αναβάτες στην Κίνα οι οποίοι με τη βοήθεια της Multistrada V4 μας ξεναγούν στη χώρα τους και στον τρόπο ζωής τους. Στο πρώτο επεισόδιο είδαμε τον Zhao Hongyi πρώτο Κινέζο αναβάτη που πήρε μέρος στο Dakar, να ανακαλύπτει την περιοχή Xinjiang της Κίνας.

Οι αντιπρόσωποι της Ducati στην Κίνα σχεδιάζουν το ταξίδι.

Για φιλανθρωπικό σκοπό το ταξίδι στο δεύτερο επεισόδιο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο επεισόδιο, το οποίο κυκλοφόρησε πριν από μερικές ημέρες το Ducati Multistrada V4 Silk Road Το ίδρυμα Yum China προσφέρει φαγητό σε παιδιά στα σχολεία.Grand Tour μας μεταφέρει στην πόλη Suizhou. Εκεί, ο Wen Congping και εννιά αντιπρόσωποι της Ducati στην Κίνα οδηγούν από την Wuhan στην Suizhou για έναν μοναδικό σκοπό. Σε συνεργασία με την Qiji China και την Yum China, ιδρύματα κατά της φτώχειας, δώρισαν μια ολοκληρωμένη νέα κουζίνα για τις εγκαταστάσεις σχολείου, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα να προσφέρει φαγητό σε παιδιά που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Οι 10 αναβάτες έκαναν το ταξίδι στο σχολείο με τα Multstrada V4 προκειμένου να παραδώσουν τη δωρεά και να συναντήσουν μαθητές από την Hubei. Ο σκοπός λοιπόν είναι φιλανθρωπικός και δείχνει ένα άλλο πρόσωπο του να ταξιδεύεις και να ενισχύεις τις τοπικές κοινωνίες.

Το δεύτερο επεισόδιο του Ducati Multistrada V4 Silk Road Grand Tour.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στα χνάρια του Marco Polo με Ducati Multistrada V4

Έφτασε το νέο Ducati Multistrada V2 με αρχική τιμή 15.600€

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης