Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Peugeot Motorcycles είχε μια πολύ επιτυχημένη χρονιά πέρυσι αυξάνοντας τις πωλήσεις και τα έσοδά τηςΣημαντική ανάπτυξη για την Peugeot Motorcycles το 2020. παρά τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας. Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν η εταιρεία χάραξε μια νέα πορεία την οποία ονόμασε Performance 2020 και είχε τρεις βασικούς πυλώνες ανάπτυξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις πυλώνες ήταν η γεωγραφική επέκταση, η διαχείριση του κόστους και η κυκλοφορία νέων μοντέλων. Και τα τρία κατάφερε να τα πετύχει η Peugeot Motorcycles, με εμφατικό τρόπο μάλιστα. Η ανάπτυξη σε αγορές της Ασίας, για παράδειγμα, ήταν πολύ δυναμική, με την Κίνα να γίνεται η δεύτερη πιο ισχυρή αγορά πωλήσεων της εταιρείας μετά τη Γαλλία. Μάλιστα στο τέλος του 2020 ήρθε και μια σημαντική συμφωνία με την THACO (κατασκευαστής αυτοκινήτων) στο Βιετνάμ, η οποία θα εξασφαλίσει ακόμα καλύτερη διείσδυση της φίρμας στις αγορές της Ασίας.

Το νέο ηλεκτρικό scooter της Peugeot, e-Ludix.

Δύο νέα μοντέλα για το 2020, ένα ηλεκτρικό και ένα τρίτροχο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για νέα μοντέλα, η Peugeot το 2020 κατάφερε να παρουσιάσει δυο πολύ σημαντικά μοντέλα της γκάμας Το Kisbee είναι νούμερο ένα σε πωλήσεις στη Γαλλία…της. Το ένα ήταν το τρίτροχο Metropolis 400 το οποίο παράγεται στο εργοστάσιο Mendeure της Γαλλίας και αμέσως γνώρισε τεράστια επιτυχία. Σημείωσε αύξηση πωλήσεων κατά 23% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά και έδειξε γιατί είναι μοντέλο-ορόσημο της φίρμας.

Σημαντικό, επίσης, μοντέλο ήταν το e-Ludix, το ηλεκτρικό scooter της Peugeot. Το e-Ludix αποτελεί σημείο αναφοράς για τη γαλλική φίρμα, καθώς από το 1996 κατασκευάζει ηλεκτρικά scooter (το πρώτο που κατασκεύασε ήταν το ScootΈlec) και τώρα ανοίγει μια νέα δυναμική σελίδα στην κατηγορία.

Η Peugeot Motorcycles, λοιπόν, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και το 2021 αναμένεται να επεκταθεί ακόμα περισσότερο τόσο σε νέα μοντέλα όσο και σε τεχνολογία.

Τα μοντέλα της Peugeot Motorcycles μπορείτε να τα βρείτε ΕΔΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέο crossover e-bike από την Peugeot

Ο χιονιάς φέρνει και προσφορές για τα scooter της Peugeot

Ετοιμάζει τρίτροχο η Kawasaki;

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης