Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ένα από τα πλέον ενδιαφέροντα μοντέλα τα οποία παρουσίασε η Benelli για το 2022 ήταν το Leoncino 125. Πολύ οικονομικός και στιλάτος τρόπος να γεμίσεις την καθημερινότητά σου.Πρόκειται για το μικρότερο μοντέλο της οικογένειας των Leoncino το οποίο διατηρεί την όμορφη σχεδιαστική φιλοσοφία των μεγαλύτερων μοντέλων, έχοντας πολύ χρηστικό χαρακτήρα στις καθημερινές μετακινήσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά, το νέο Leoncino 125 είναι ένα μικρό θαύμα να το παρατηρείς. Ο εμπρός οβάλ προβολέας τεχνολογίας LED με φώτα ημέρας DRL ξεχωρίζει στη μοτοσικλέτα δίνοντάς της έναν ρετρό χαρακτήρα, ενώ όσο προχωράμε προς τα πίσω συναντάμε ένα καλαίσθητο ρεζερβουάρ, μια μεγάλη και άνετη σέλα και ένα πλαίσιο χωροδικτύωμα. Δυνατό σημείο της μοτοσικλέτας είναι και η συμπαγής ουρά η οποία καταλήγει όμορφα σε ένα διακριτικό LED φωτιστικό σώμα πίσω.

Από τα πλέον όμορφα μοντέλα στην κατηγορία των 125 κ.εκ.

Η τιμή της μοτοσικλέτας έχει ορισθεί στα 3.580€

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας του Leoncino 125 είναι ένας μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος 125 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 12,8 Τρομερή λεπτομέρεια το μικρό λιοντάρι – σήμα κατατεθέν της Benelli – στο εμπρός φτερό.ίππους και 10Nm ροπής. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω προηγμένου ψεκασμού (Delphi MT05.3), ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων. Εκτός από τις καλές επιδόσεις λόγω του χαμηλού βάρους το οποίο φτάνει τα 145 κιλά, η μοτοσικλέτα είναι εξαιρετικά οικονομική σε καύσιμο με την εταιρεία να αναφέρει 2,2 λίτρα/100Km.

Το πλαίσιο του Leoncino 125 είναι σωληνωτό και συνεργάζεται με ένα ανεστραμμένο πιρούνι εμπρός 35mm και ένα αμορτισέρ πίσω. Τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 280mm εμπρός με τριπίστονη δαγκάνα και έναν δίσκο πίσω 220mm και συνεργάζονται με σύστημα συνδυασμένης πέδησης CBS. Οι τροχοί είναι 17 ιντσών, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ φτάνει τα 12,5 λίτρα. Το μικρό Leoncino αναμένεται στην Ελλάδα την Άνοιξη και η τιμή του έχει οριστεί στα 3.580 ευρώ!

Το βίντεο της παρουσίασης του Leoncino 125

 

Η λεπτομέρεια με το λιοντάρι στο εμπρός φτερό είναι όλα τα λεφτά!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πλησιάζει η ώρα της επιστροφής του Benelli TNT

Το Benelli Leoncino 800 Trail αποκτά εκτός δρόμου δυνατότητες

Τρία σπάνια αγωνιστικά μοντέλα στο Benelli Week 2021

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης