Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Kawasaki όπως όλα δείχνουν σκέφτεται σοβαρά να αναβιώσει την Meguro, μια φίρμα η οποίες είχε κάνει την Premium φίρμα για ρετρό μοτοσικλέτεςεμφάνισή της πριν από 60 χρόνια. Εξαφανισμένη για πολλά χρόνια, η Meguro τώρα φαίνεται να αναβιώνει χάρη στην προσπάθεια της Kawasaki να δημιουργήσει μια πιο premium μάρκα για τα ρετρό της μοντέλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Meguro K3 είναι το πρώτο μοντέλο που κάνει την εμφάνισή του έχοντας πολλά εξαρτήματα δανεισμένα από το W800 της ιαπωνικής φίρμας. Βασικό είναι ο κινητήρας των 773cc ο οποίος αποδίδει 51 ίππους, όπως και οι εξατμίσεις που βγαίνουν χαμηλά, δεξιά και αριστερά του πίσω τροχού.

Εκλεπτυσμένες και ποιοτικές οι μοτοσικλέτες της Meguro

Στόχος η ποιότητα για την ιαπωνική φίρμα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαφορετικό είναι το τιμόνι το οποίο είναι πιο ψηλό σε σχέση με του W800, τα μαύρα καλάμια του πιρουνιού εμπρός και οι ρυθμιζόμενες αναρτήσεις πίσω. Σημαντική διαφορά έχουμε επίσης στην τιμή με το Meguro να είναι περίπου 1.500€ ακριβότερο σε σχέση με το W800.

Όπως λοιπόν με την Bimota, έτσι και με την Meguro η Kawasaki χτίζει παράλληλα brand κάτω από την ομπρέλα της για να εξατομικεύσει τη γκάμα της.

 

Στην Ιαπωνία η πρώτη εμφάνιση του K3, αναμένεται και στην Ευρώπη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης