Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η νίκη του Marc Marquez στο Sachsenring δεν είναι κάτι που μπορεί να χωνέψει κανείς εύκολα. Μιλάμε γιαΤο επίτευγμα του Marquez πρέπει να γίνει παράδειγμα για όλους! μια νίκη που ήρθε έπειτα από 581 ημέρες μετά την τελευταία του επιτυχία και σχεδόν έναν χρόνο από τον σοβαρό του τραυματισμό. Ο κόσμος του MotoGP, τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και φυσικά οι αντίπαλοί του τον εκθείασαν και υποκλίθηκαν σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχουν εμφανιστεί στο παγκόσμιο στερέωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι οι αντίπαλοι του Marquez τον συνεχάρησαν για τη νίκη έπειτα από μια τόσο δύσκολη περίοδο με τον Johann Zarco να αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό. Ο Γάλλος της Ducati είπε ότι αυτή η νίκη δεν είναι μόνο σημαντική για τον ίδιο τον Marc, αλλά και για όλους τους υπόλοιπους, καθώς δείχνει ότι με σωστή στρατηγική, υπομονή και δύναμη μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα.

Ενδέκατη συνεχόμενη νίκη στο Sachsenring για τον Marquez, ο οποίος είναι ο βασιλιάς του Ring.

Του έβγαλαν το καπέλο οι αντίπαλοί του

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Johann Zarco έβαλε το θέμα στη σωστή του διάσταση: «Ο κύριος Marc; Απλώς απίθανος! Μπορώ να πω ότι έμαθα πολλά από αυτόν. Είναι πρωταθλητής πραγματικός. Τα είχε χάσει όλα και επέστρεψε στις νίκες, είναι εκπληκτικό! Χαίρομαι πολύ για αυτόν και πρέπει να αναλογιστούμε όλοι το πόσο μεγάλο επίτευγμα ήταν όχι μόνο για εκείνον αλλά για όλους μας».

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Fabio Quartararo, τόνισε: «Είναι από άλλον πλανήτη. Ο Marc είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες στην ιστορία και, παρ΄ ότι έμεινε εκτός έναν χρόνο με τον τραυματισμό, είναι απίθανος. Θέλω να του δώσω συγχαρητήρια!».

Όταν ξεκίνησε να ψιχαλίζει, εκείνος άνοιξε το γκάζι ακόμα περισσότερο!

Ο Miller με χιούμορ τόνισε ότι τους κέρδισε με… ένα χέρι

Ο Jack Miller της Ducati ανάφερε πως τους κέρδισε ο Marquez με… ένα χέρι! «Θέλω να δώσω τα Οι συμβουλές του Mick Doohan φαίνεται πως βοήθησαν τον Marquez.συγχαρητήρια στον Marc και την ομάδα του. Είναι ο βασιλιάς του Ring, μας κέρδισε άνετα με ένα χέρι! Το άξιζε όμως μετά από όλα αυτά που πέρασε. Ήταν ωραίο που τον είδαμε να δακρύζει και να δείχνει λίγο συναίσθημα».

Ο αναβάτης της Honda, Takaaki Nakagami, πρόσθεσε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Marc. Δεν περίμενα να έχει τόσο δυνατό ρυθμό σήμερα. Είμαι ικανοποιημένος για τη Honda και τον Marc». Ο Pecco Bagnaia πάντως είχε προβλέψει ότι θα κερδίσει στη Γερμανία: «Την Πέμπτη είχα πει ότι θα κερδίσει ο Marc σήμερα. Σίγουρα το να επιστρέψει μετά από τόσο καιρό και να κερδίσει ήταν κάτι απίθανο, αλλά το περίμενα!».

Ένα μίνι κλιπ από την τεράστια επιτυχία του Marquez:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Γερμανίας: Εμφατική νίκη του Marquez στο Sachsenring

Λύγισε ο πρωταθλητής

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης