Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Honda Africa Twin έχει αποδείξει αμέτρητες φορές την αξία του τόσο σε μεγάλες περιπέτειες και ταξίδιαO Vidiella είχε πάρει μέρος το 2020 στο FIM EnduroGP. όσο και σε πιο σκληρές δοκιμές όπως εκείνη του Toni Bou που το μετέτρεψε σε Trial. Η τελευταία δοκιμασία του κορυφαίου adventure της Honda περιλαμβάνει πάγο και χιόνι καθώς ένα Καταλανός αναβάτης του βάζει δύσκολα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Kirian Mirabet Vidiella είναι ένας πολλά υποσχόμενος Ισπανός αναβάτης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro. Πέρυσι στο ισπανικό πρωτάθλημα κατάφερε να πάρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στη σέλα του Honda CRF250RX, ενώ φέτος έχει ξεκινήσει δυναμικά την προετοιμασία με την ομάδα του. Μάλιστα ο Ισπανός επισκέφτηκε πρόσφατα το εργοστάσιο της CAKE με τα ηλεκτρικά scooter στην Σουηδία και βρήκε μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει το Africa σε πίστα πάγου.

Ένα Honda πάει στα χιόνια.

Οι άνθρωποι του Lasses Rally προμήθευσαν τον Vidiella με ένα ειδικά προετοιμασμένο Africa το οποίο ήταν εξοπλισμένο με ελαστικά χιονιού με καρφιά. Ο Καταλανός από τη μεριά του γρήγορα βρήκε τον τρόπο να κινηθεί γρήγορα στο χιόνι αναπτύσσοντας ταχύτητες ακόμα και 170Km/h! Δεν δίστασε μάλιστα να στρίψει τη μοτοσικλέτα σε στιλ flat track πλασάροντας το πίσω μέρος της Africa και ντριφτάροντας ατελείωτα και απολαυστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Ισπανικό Πρωτάθλημα Enduro αρχίζει τον Απρίλιο και σίγουρα ο Vidiella θα είναι καλά προετοιμασμένος για όλες τις συνθήκες. Απολαύστε τον Ισπανό να ντριφτάρει το Honda Africa Twin στον πάγο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης