Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP 2021, Fabio Quartararo δεν θα μπορούσε να λείπει από τη μεγάλη Στην Ducati θα έχουν αρκετή δουλειά στο τέλος του 2022 όσον αφορά τις μεταγραφές.γιορτή της μοτοσυκλέτας EICMA 2021. Εκεί, ο νεαρός Γάλλος πάντα είχε στο πλευρό του τον μάνατζερ του Eric Mahe και μαζί συνάντησαν φίλους της Yamaha και εκπροσώπους της εταιρείας, ενώ μοίρασαν και αυτόγραφα στους θαυμαστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια από τις ερωτήσεις που τέθηκαν στον Quartararo είχε να κάνει με το δώρο Χριστουγέννων το οποίο πήρε για τον εαυτό του. Ο Γάλλος αποκάλυψε ότι πήρε ένα καινούριο αυτοκίνητο και μάλιστα ιταλικό! Πρόκειται για την κορυφαία SUV Lamborghini Urus, ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο με κινητήρα 4.0 λίτρων V8 απόδοσης 650 ίππων και 850Nm ροπής. Όσο για την τιμή του; Η Urus του Quartararo κοστίζει περίπου 190.000€!

Τρομερό το supercar της Lamborghini!

Κίνηση σημασίας ή απλή αγορά ενός αγαπημένου αυτοκινήτου;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί όμως ο Quartararo να επιλέξει να πάει μια Lamborghini η οποία ανήκει στην Audi, στην οποία ανήκει ηΤην BMW M2 που κέρδισε ο αναβάτης της Yamaha το 2020 την χάρισε στον πατέρα του. Ducati; Ο προφανής και πιο λογικός λόγος είναι ότι επειδή απλά του άρεσε πολύ. Αν ωστόσο ψάξουμε καλύτερα και βάλουμε και λίγο βάθος στη σκέψη θα δούμε ότι ίσως ακόμα και αυτό να είναι ένα μέσο πίεσης του Γάλλου προς τη Yamaha. Στις πρόσφατες δοκιμές της Jerez ο Quartararo δεν έμεινε ικανοποιημένος από την πρόοδο της ομάδας στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας και άρχισαν οι πρώτες γκρίνιες ενόψει 2022.

Ο Quartararo θα χρειαστεί μια δυνατή μοτοσυκλέτα στο MotoGP την επόμενη χρονιά για να κοντράρει τις εκπληκτικές Ducati. Αν η Yamaha δεν του παρέχει τον κατάλληλο εξοπλισμό δεν αποκλείεται να έχουμε μετακινήσεις στο τέλος του 2022 με τον Γάλλο να γλυκοκοιτάζει την Ducati. Ο μάνατζερ του από την άλλη έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του ο Quartararo να μετακομίσει στην Ducati με τους Ιταλούς να εξετάζουν θετικά την παρουσία ενός πρωταθλητή στη σέλα της μοτοσυκλέτας τους. Όλα αυτά βέβαια ανήκουν στη σφαίρα των εικασιών και θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να δούμε τις εξελίξεις.

Ο Quartararo ήδη έχει στην κατοχή του δύο BMW, μια M2 από το 2020 και μια M5 από το 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Amazon ετοιμάζει σειρά για το MotoGP

Το κράνος του πρωταθλητή Fabio Quartararo

Όταν ο Fabio Quartararo συνάντησε τον Lionel Messi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης