Γράφει ο Γιάννης Πετρόχειλος

Είναι αρκετός καιρός τώρα που σκέφτομαι τον τρόπο με τον  οποίο θα εντάξω τους απλούς καθημερινούς Το τσακάλι αυτής της εβδομάδας είναι ο Βασίλης Χρυσανθακόπουλος.αναβάτες στον κόσμο της ενημέρωσης. Άλλωστε όλα για εκείνους γίνονται, άρα γιατί να μην έχουν λόγο και εκείνοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη στήλη λοιπόν θα βρίσκουμε έναν από εσάς που οδηγείτε τη μοτοσικλέτα σας καθημερινά ή εκείνους που βγαίνετε γρήγορες βόλτες στα Σαββατοκύριακα ή εσάς που γυρίζετε τον κόσμο με δίκυκλο και θα μας μιλάτε για όλα αυτά που σας έχει προσφέρει η μοτοσικλέτα, αλλά και για τις δύσκολες στιγμές στη συμβίωση με τους δύο τροχούς.

Στη σέλα του παλιού καλού Suzuki του!

Ο coach Βασίλης Χρυσανθακόπουλος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Βασίλης Χρυσανθακόπουλος μας έρχεται από την Αρχαία Ολυμπία στην οποία γεννήθηκε, μεγάλωσε και φυσικά μένει και εργάζεται. Η σχέση του με τη μοτοσικλέτα ξεκινάει από τα 15 του χρόνια όταν ξεκίνησε δειλά-δειλά να δανείζεται μοτοσικλέτες και να κάνει τα πρώτα του χιλιόμετρα. Δεν έμεινε ποτέ χωρίς δίκυκλο και πάντα “τάιζε” την ανάγκη του για αδρεναλίνη και ελευθερία με διάφορες μικρές και μεγάλες μοτοσικλέτες.

Ακόμα και στην Αθήνα όταν ήρθε για σπουδές, ο Βασίλης βρήκε τον τρόπο να έχει το δικό του δίκυκλο, ένα Δεν του άρεσαν ποτέ τα παπιά και τα scooter, πάντα ήθελε στο αριστερό του χέρι να έχει συμπλέκτη!Yamaha DT200 και να κάνει τις βόλτες του στην πόλη. Δεν ξεχνάει τον πρώτο του “έρωτα” που ήταν ένα παλιό Suzuki AC της δεκαετίας του 1970, ενώ έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις παλιές moped της Simson, της Zundapp κλπ. Τα τελευταία χρόνια πάντως έχει κάνει το όνειρά του πραγματικότητα και έχει αποκτήσει το αγαπημένο του Honda Transalp το οποίο απολαμβάνει τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις βόλτες τα Σαββατοκύριακα.

Ο Βασίλης είναι προπονητής ποδοσφαίρου στην Αρχαία Ολυμπία και έχει τη θέληση και τη διάθεση να μάθει όλο και περισσότερα πράγματα. Γι΄ αυτό άλλωστε ακολουθεί και ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκειμένου να διευρύνει τόσο τους προσωπικούς του ορίζοντες, αλλά και τους επαγγελματικούς του ορίζοντες. Βοηθάει πάντα τη νέα γενιά να ανακαλύψει τον αθλητισμό με ήθος και ανιδιοτέλεια καθώς είναι ένας άνθρωπος με έρωτα για τον αθλητισμό, έρωτα για τη ζωή και έρωτα για τη μοτοσικλέτα!

Ταυτότητα Τσακαλιού Νο43!

Ας δούμε τι έχει να μας πει ο Βασίλης

Η καλύτερη μοτοσικλέτα που είχα ποτέ ήτανΧωρίς αμφιβολία η καλύτερη μοτοσικλέτα για μένα είναι η Honda Translalp που έχω τώρα στην κατοχή μου.

Η πιο απολαυστική διαδρομή που έχω κάνει ποτέ είναιΈνα ξεχωριστό ταξίδι από Αρχαία Ολυμπία προς Κέρκυρα.

Το καλύτερο συνεργείο που έχω πάει είναιΤο Moto Karras στον Πύργο.

Το καλύτερο κατάστημα εξοπλισμού/αξεσουάρ που επισκέφτηκα είναιΠροτιμώ να ψωνίζω από το διαδίκτυο.

Με ένα DT200 "όργωνε" την Αθήνα όταν ήταν φοιτητής.

Η μάρκα ελαστικών που προτιμώ είναιΠάντα είχα μια ιδιαίτερη σχέση με τα ελαστικά της Michelin.

Η μοτοσικλέτα για μένα είναιΈρωτας!

Η μεγαλύτερη τρέλα που έχω κάνει είναιΌταν με ένα Yamaha DT 200 ανέβαινα τα πεζοδρόμια ως φοιτητής για να προλάβω να πάω στη σχολή, φυσικά πάντα αργοπορημένος!

Ο μεγαλύτερος μου φόβος με τη μοτοσικλέτα είναιΕίναι μια πτώση σε αυτοκινητόδρομο και να έρχεται άλλο όχημα από την αντίθετη κατεύθυνση ή από πίσω.

Προπονητής και αθλητής!

Το αγαπημένο μου αυτοκίνητο είναιΤο Audi Q5.

Η συμβουλή μου για νέους μοτοσυκλετιστές είναιΦοράμε πάντα κράνος και προσέχουμε τους πεζούς. Γενικά προσέχουμε όλα τα οχήματα.

Του αρέσουν οι vintage μοτοσικλέτες και ιδιαίτερα η συγκεκριμένη Zundapp.

Η Honda Transalp την οποία απέκτησε πρόσφατα και την έχει ευχαριστηθεί όσο τίποτα.

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει...

Ακόμα και ποδήλατο vintage έχουμε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Φαίδωνας Ευθυμίου “Ο Μποξεράκιας”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Ρία Πετρογιάννη “Η φιλόλογος”

Τα τσακάλια της Τετάρτης || Γιάννος Μαυρομματάκης “Ο Flat Tracker”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης