Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Moto Guzzi φέτος δεν σταματάει να μας θυμίζει ότι κλείνει τα 100 της χρόνια και το γιορτάζει με κάθε Στην EICMA 2021 στο Μιλάνο θα δούμε από κοντά το νέο V100 Mandello.τρόπο. Από την παρουσίαση ενός εντελώς νέου μοντέλου, του V100 Mandello, μέχρι την αποκάλυψη των σχεδίων ενός ολοκαίνουργιου εργοστασίου, η ιταλική φίρμα δείχνει να απολαμβάνει τη χρονική συγκυρία θυμίζοντας σε όλους τη σημαντική της προσφορά στον κόσμο της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το επόμενο βήμα της γιορτής της Moto Guzzi έρχεται από τα ιταλικά ταχυδρομεία τα οποία αποφάσισαν να τιμήσουν την φίρμα από το Mandello del Lario. Παρουσίασαν λοιπόν ένα καινούριο, επετειακό γραμματόσημο το οποίο έχει ένα πολύ ιδιαίτερο σχεδιασμό. Σε πρώτο πλάνο παρουσιάζεται ένα Moto Guzzi Normale του 1921 το οποίο έχει δίπλα του ένα σύγχρονο Moto Guzzi V7 Stone.

Γραμματόσημα, κάρτες, τετράδια και φακέλους περιλαμβάνει η σειρά Moto Guzzi 100: 1921-2021.

Guzzisti όλου του κόσμου σπεύσατε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πίσω μέρος του σχεδίου εμφανίζεται ένα σχέδιο του εικονικού κινητήρα V90 της φίρμας και ο κλασικός Η Guzzi ετοιμάζει και ένα θεματικό πάρκο στο καινούριο της εργοστάσιο στην Ιταλία.αετός του σήματος της Guzzi με το λογότυπο “Moto Guzzi 100: 1921 – 2021”. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο σχέδιο το οποίο ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία της εταιρείας και σίγουρα οι φανατικοί Guzzisti θα σπεύσουν να το κάνουν δικό τους.

Εκτός από γραμματόσημο, τα ιταλικά ταχυδρομεία παρουσίασαν και μια σειρά από ταχυδρομικές κάρτες, ειδικά σχεδιασμένους φακέλους και εκλεπτυσμένα τετράδια. Όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο ηλεκτρικό κατάστημα των ταχυδρομείων της Ιταλίας, ενώ αν βρίσκεστε στη γειτονική χώρα μπορείτε να τα προμηθευτείτε στο ταχυδρομείο του Mandello del Lario ή στην γκαλερί Spazio Filatelia στη Γένοβα.

Το V100 Mandello ανοίγει το δρόμο για τη νέα εποχή της Moto Guzzi.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Παρουσιάστηκε η εντυπωσιακή Moto Guzzi V100 Mandello

Η Piaggio το 2022 θα παρουσιάσει το δικό της σύστημα ραντάρ

Τρία επετειακά μοντέλα ετοιμάζει η Moto Guzzi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης