Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες παρακολουθήσαμε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP τρομακτικές ταχύτητες και τρομερές επιβραδύνσεις με τους δίσκους να κοκκινίζουν στο τέλος της ευθείας. Δεν είναι εύκολο άλλωστε να επιβραδύνεις μια μοτοσικλέτα η οποία κινείται με 350Km/h στα 100Km/h σε μόλις 4,9 δευτερόλεπτα (σε 263 μέτρα) και να επαναλάβεις με συνέπεια τη διαδικασία για πολλούς γύρους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δαγκάνες GP4-RS της Brembo για κορυφαία επιβράδυνση.

Στο Κατάρ τα φρένα χρησιμοποιούνται στο 30% του αγώνα

Η Brembo είναι η εταιρεία η οποία αναλαμβάνει το δύσκολο έργο των φρένων στο MotoGP με κορυφαία Η δύναμη στη μανέτα φτάνει τα 5,1 κιλά!τεχνολογία τόσο στα υλικά όσο και στα συστήματα ψύξης στις δαγκάνες. Η εταιρεία δεn σταματάει την εξέλιξη και την τεχνογνωσία της από το MotoGP την περνάει στις μοτοσικλέτες δρόμου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελευταίο της προϊόν είναι οι δαγκάνες GP4-RS, οι οποίες χρησιμοποιούν την τεχνολογία του MotoGP τόσο στον σχεδιασμό όσο και στην απόδοση και μπορείτε να τις βρείτε στην Extra Products. Χαμηλό βάρος, ακαμψία και τρομερό σύστημα ψύξης, προσφέρουν σταθερότητα στο φρενάρισμα και απόδοση που δεn βρίσκεις εύκολα.

Το βίντεο της Brembo από το Κατάρ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επικίνδυνα παιχνίδια στα 200Km/h από τους Miller και Mir

MotoGP Doha: Επιστροφή στις νίκες για Quartararo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης