Το Nuvion είναι ένα νέο πειραματικό scooter, που προέρχεται από τη συνεργασία της Ταϊβανέζικης SYM και της Ελβετικής Quadro.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ευρύτερος στόχος της εν λόγω συνεργασίας είναι η παραγωγή τρίτροχων -ίσως και τετράτροχων- scooter, σχεδιασμένων ειδικά για χρήση στο κλεινόν άστυ. Η δημιουργία ενός τέτοιου οχήματος ήταν εδώ και καιρό μέσα στα σχέδια της SYM και η Quadro ήταν ο κατάλληλος συνέταιρος, μιας και διαθέτει πείρα επί του θέματος. Λόγω της πρόσφατης συμφωνίας, από την οποία προέκυψε το 3τροχο Nuvion, δεν υπάρχουν διαθέσιμες πολλές πληροφορίες. Προς το παρόν, αυτό που βλέπουμε είναι ένα μαζεμένων διαστάσεων τρίτροχο, με χαμηλό κέντρο βάρους και ύψος σέλας, έτσι ώστε να επιτυγχάνεται μεγάλη ευελιξία και ευκολία οδήγησης.

Από τεχνικής άποψης, χρησιμοποιεί το σύστημα HTS της Quadro, το οποίο επιτρέπει στο όχημα να παίρνει κλίσεις με ασφάλεια στις στροφές, με τους δυο μπροστινούς τροχούς να διατηρούνται πάντοτε παράλληλοι μεταξύ τους. Το HTS επιτρέπει κλίση μέχρι και 45 °, με υδραυλικά συστήματα που βοηθούν να επανέλθει στην κάθετο μετά τη στροφή. Οι πληροφορίες μιλούν για μοντέλα παραγωγής που θα βγουν στην αγορά από το 2019 και μετά, με κινητήρες τουλάχιστον 125cc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης