Καθόλου «ηλεκτρικό» δεν δείχνει εμφανισιακά το scooter που παρουσίασε πρόσφατα η SYM, καθόσον ξεφεύγει σχεδιαστικά από τις ανάλογες προτάσεις που έχουμε συνηθίσει στην κατηγορία.

Το ΕΕ1 σίγουρα είναι ένα στοίχημα για την έμπειρη στον χώρο των scooter εταιρεία και το λογικό επόμενο βήμα προς το μέλλον. Την είδηση ότι η ταϊβανέζικη φίρμα θα έμπαινε σύντομα στον χώρο των ηλεκτρικών με μια αξιόλογη πρόταση την ξέραμε από τις αρχές του χρόνου, όταν και υπήρξε σχετική δέσμευση από τον πρόεδρο της εταιρείας. Ο καιρός ήρθε, μαζί του έφτασε και το σαλόνι του Μιλάνου και να που η SYM κράτησε την υπόσχεσή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ΕΕ1 είναι σχεδιασμένο από τον ιταλικό οίκο Car Studio και αυτό φαίνεται από τις εμπνευσμένες γραμμές του ηλεκτρικού scooter,  που ξεχωρίζει από το αιχμηρό και χαμηλό μούτρο και τις δυνατές γραμμές σε όλες του τις επιφάνειες. Δεν είναι ένα τυχαίο ηλεκτρικό δίκυκλο αλλά ένα μοντέρνο scooter υψηλών προδιαγραφών, με απόδοση 34Hp και ροπή 10 ολόκληρα Kgm, το οποίο ζυγίζει 170Kg με την (προσθαφαιρούμενη) μπαταρία του τύπου Li-ion 102V/52Ah. Οι τρόποι λειτουργίας του είναι τρεις, ο οικονομικός Eco που δίνει μέγιστη ταχύτητα 90km/h, ο Normal, με την ταχύτητα να αυξάνεται στα 110km/h, και ο Power, κατά τον οποίο επιτυγχάνεται η καλύτερη απόδοση, δηλαδή 130km/h.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μέγιστη αυτονομία είναι 100 χιλιόμετρα και μπορεί να επιτευχθεί με σταθερή ταχύτητα 50km/h. Στον αυτοκινητόδρομο και με σταθερή ταχύτητα 100km/h η αυτονομία πέφτει στα 50 χιλιόμετρα, ενώ με μικτή οδήγηση φτάνει τα 65. Το ΕΕ1 δεν προορίζεται να βγει άμεσα στην παραγωγή, οι άνθρωποι της SYM θα αξιολογήσουν την ανταπόκριση του κοινού και ανάλογα θα αποφασίσουν τι μέλλει γενέσθαι.

Πηγή: scooternet.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης