Οι εξαιρετικές σούζες που παρακολουθούμε ενίοτε από επαγγελματίες αναβάτες ή αγωνιζόμενους είναι ένα Δεν υπάρχει αναβάτης που δεν έχει ονειρευτεί πως σηκώνει τον εμπρό τροχό της μοτοσικλέτας του…θέαμα συναρπαστικό αν μη τι άλλο. Δεν υπάρχει αναβάτης μοτοσικλέτας που να μην έχει ονειρευτεί έστω και μια φορά ότι σηκώνει τον εμπρός τροχό με χάρη προσφέροντας στον εαυτό του και στους τριγύρω του θέαμα.

Στη Βρετανία λοιπόν δημιουργήθηκε μια σχολή η οποία σου μαθαίνει πως να κάνεις σούζα. Η Yamaha είναι εκείνη που στηρίζει το εγχείρημα παρέχοντας τις MT-07 και MT-09 σε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους προκειμένου να εισβάλουν στα βαθύτερα μυστικά της τέχνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία σχολή που σίγουρα προσελκύει πολύ κόσμο...

Έλεγχος της ισσοροπίας

Εκτός από το θεωρητικό κομμάτι, υπάρχει μια κατασκευή η οποία προσομοιώνει συνθήκες σούζας δίνοντας Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα σίγουρα θα δούμε λαϊκό… προσκύνηματον μαθητή να αντιληφθεί πως μπορεί να ελέγξει την ισορροπία της μοτοσικλέτας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα τελικά στάδια της εκπαίδευσης ο μαθητής έχει αρχίσει να σηκώνει μόνος του τον εμπρός τροχό απολαμβάνοντας τους καρπούς της αδρεναλίνης που προσφέρει η τεχνική.

Δεν γνωρίζουμε αν στην Ελλάδα δούμε ποτέ τη συγκεκριμένη σχολή, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε αρκετούς οι οποίοι θα σπεύσουν να μάθουν τα μυστικά της σούζας!

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης