του Νίκου Βιτσιλάκη

Φτιαγμένο στην Ιταλία, με ταυτότητα Husqvarna και εξοπλισμό που φωνάζει «περιπέτεια», αυτό το σκληροτράχηλο μοντέλο στοχεύει σε ένα συνειδητοποιημένο κοινό αντίστοιχου χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεντρώνοντας τα στοιχεία που θα επιθυμούσαν πολλοί αναβάτες και με κληρονομικά γονίδια από το «δεν σπάω δεν χαλάω» Husqvarna ΤΕ610, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στην κατηγορία των προσιτών μοτοσυκλετών με τις πολλές δυνατότητες. Το Superdual X προσφέρεται για καθημερινή χρήση, εκδρομές αλλά και ταξίδια σε άσφαλτο και χώμα, διαθέτει πλούσιο εξοπλισμό και μια ιδιαίτερα συμφέρουσα τιμή στα 7.490€.

Κινητήρας Euro4, μονοκύλινδρος, 4βάλβιδος, υγρόψυκτος με 2 ΕΕΚ και ηλεκτρονικό ψεκασμό (Mikuni 45mm), 54 ίπποι (στις 7.500rpm), αλουμινένιο υποπλαίσιο, κιβώτιο 6 σχέσεων, βάρος 169 κιλά (άνευ υγρών), ύψος σέλας 890mm, δισκόφρενα Brembo (διπίστονες δαγκάνες), δικάναλο ABS με επιλογή Off-Road (απενεργοποίηση μόνο στον πίσω τροχό), ρυθμιζόμενες αναρτήσεις μπροστά (Fast Ace πιρούνι USD 45mm) και πίσω (μονό αμορτισέρ της Sachs και μοχλικό σύστημα) με διαδρομή 210 – 270mm, ακτινωτοί τροχοί 21” – 18”, χωμάτινα ελαστικά (Metzeler Sahara), ρεζερβουάρ 18lt, ζελατίνα touring, χούφτες, κάγκελα, κεντρικό σταντ, ποδιά κινητήρα, σχάρα, προβολείς Led(!), οθόνη LCD και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια μοτοσυκλέτα που κεντρίζει το ενδιαφέρον. Ευελπιστούμε να την οδηγήσουμε σύντομα, προκειμένου αφενός να αποκτήσουμε μια ολοκληρωμένη εικόνα και αφετέρου να επανέλθουμε με αναλυτικότερο άρθρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η γκάμα της SWM, που αντιπροσωπεύεται και στη χώρα μας από την εταιρεία Delta Μοτοσυκλέτες (Καλλιρρόης 17, 210-9248996), διαθέτει σήμερα 15 μοντέλα 125 έως 600cc σε τέσσερις διαφορετικές κατηγορίες (Enduro, On/Off, Supermoto, Street Classic).

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε εδώ.

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης