του Νίκου Βιτσιλάκη

Με βάση το μοντέλο της Gran Milano, η ιταλο-κινεζική φίρμα πειραματίζεται διπλά στα λημέρια των modern classics με ταυτότητα scrambler.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην έκθεση Motor Bike Expo 2018, που διεξήχθη προ ημερών στη Βερόνα (Ιταλία), η SWM μας ξάφνιασε​Είναι φοβερό να βγαίνουν νέα μοντέλα και εσύ να το μαθαίνεις από το ..facebook ευχάριστα με δύο μοντέλα που -αν μη τι άλλο- άρεσαν στον κόσμο που τα είδε από κοντά. Τα Outlaw (Παράνομος) και Ace of Spades (Άσος Μπαστούνι) βρίσκονται προς το παρόν στο στάδιο του πειραματισμού, με την πληροφόρηση από το εργοστάσιο να είναι ανύπαρκτη για την ώρα. Επικοινωνήσαμε μαζί τους μέσα από τη σελίδα τους στο facebook, εκεί δηλαδή που μάθαμε την ύπαρξη των εν λόγω concept, αλλά οι απαντήσεις που πήραμε ήταν λίαν επιεικώς συγκεχυμένες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τα συμφραζόμενα υποθέτουμε ότι θα πρωτοβγάλουν στην παραγωγή κατά Μάρτιο μεριά το ένα εξ αυτών (μάλλον το Outlaw), με το μέλλον του κατάμαυρου Ace of Spades να παραμένει σκοτεινό. Όπως και να έχει, πρόκειται για μοτοσυκλέτες με ξεχωριστή εμφάνιση και με σημασία στη λεπτομέρεια, που παντρεύουν αρμονικά το παρόν με το παρελθόν και που προσπαθούν να κεντρίσουν την προσοχή μυημένων και αμύητων στο customizing. Αμφότερες βασίζονται στο πλαίσιο του Gran Milano, χρησιμοποιώντας τον ίδιο μονοκύλινδρο κινητήρα των 440cc και 34Hp. To ανάποδο πιρούνι, οι ακτινικές δαγκάνες και τα δισκόφρενα μαργαρίτα είναι οι σύγχρονες νότες, ενώ η συνολική σχεδίαση, τα τελικά των εξατμίσεων, οι σουέντ σέλες, τα δερμάτινα βαλιτσάκια και τα διπλά αμορτισέρ μας ταξιδεύουν στο παρελθόν. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης