του Νίκου Βιτσιλάκη

Ακόμη ένα σίριαλ έφτασε στο τέλος του και το πολυσυζητημένο σπαθί της Suzuki είναι εδώ και ακονίζεται για «ξυραφένιες» βόλτες!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για μια μοτοσυκλέτα που επαναφέρει στο προσκήνιο μια άλλη εποχή και η οποία ευελπιστεί να συγκεντρώσει τα βλέμματα μοτοσυκλετιστών κάθε ηλικίας και γούστου. Είναι στυλάτη, εντυπωσιακή, φοράει έναν κινητήρα θρύλο (αυτόν του GSX-R1000 K5) και με την προσεγμένη της -κλασική Suzuki- κατασκευή και ξεχωριστή εμφάνιση δείχνει σίγουρη για την πορεία της στον εμπορικό στίβο.

Αναβιώνει ένα μοντέλο που εμφανίστηκε το μακρινό 1981 και το οποίο, όπως ισχυριζόταν η ίδια η Suzuki, ήταν η ταχύτερη μοτοσυκλέτα μαζικής παραγωγής εκείνη την εποχή. Το Katana του 2019 έχει σχεδιαστεί στην Μπολόνια από τον σινιόρε Rodolfo Frascoli του ιταλικού οίκου Engines Engineering και με τα 150 άλογα του τετρακύλινδρου εν σειρά κινητήρα του υπόσχεται ενδιαφέρουσες οδηγικές εμπειρίες. Περισσότερα όμως για το μοντέλο μπορείτε να δείτε στην πρώτη παρουσίαση που του έχουμε κάνει εδώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Katana 1000 διατίθεται πλέον και στην ελληνική αγορά, στην τιμή των 13.695€ και σε δύο χρωματισμούς (μαύρο και ασημί). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της αντιπροσωπείας.

Μέχρι να το οδηγήσουμε, ας δούμε στο video που ακολουθεί τις εντυπώσεις του Ιάπωνα Nobuatsu Aoki, παλιού αναβάτη στο MotoGP.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης