H Suzuki παρουσιάζει το δεύτερο κατά σειρά νέο της μοντέλο στα 125cc, μόνο που αυτήν τη φορά έχει κατά νου ένα πιο μετριοπαθές κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο GSX-S 125 είναι ουσιαστικά ίδια μοτοσυκλέτα με το GSX-R 125 που σας είχαμε δείξει εδώ, πλην όμως απαλλαγμένο από αρκετά πλαστικά αεροδυναμικά βοηθήματα και με ένα ψηλότερο τιμόνι. Όλα τα υπόλοιπα παραμένουν ίδια και όταν λέμε όλα, εννοούμε… όλα! ​Με την κορυφαία επιτάχυνση στην κατηγορία του​Η Suzuki ισχυρίζεται πως και αυτό με τη σειρά του συνδυάζει την καλύτερη αναλογία κιλών ανά ίππο με την κορυφαία επιτάχυνση στην κατηγορία, που αυτήν τη φορά πρόκειται για τη λεγόμενη  naked 125. 

Με το Easy Start σύστημα εκκίνησης παρόν φυσικά, το ίδιο χαμηλό ύψος σέλας, το όργανο πολλαπλών λειτουργιών με την οθόνη LCD και τα LED φώτα. Με επιθετικές σχεδιαστικές γραμμές και χαρακτηριστικά σμιλεμένο ρεζερβουάρ, σίγουρα είναι μια μοτοσικλέτα που συγκεντρώνει τα βλέμματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το νέο GSX-S 125A είναι ήδη διαθέσιμο στο δίκτυο της Suzuki και στην τιμή των 3.395€ (MotoGP replica 3.495€), καλυπτόμενο με δύο χρόνια εγγύηση και ισάριθμα χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια. Περισσότερα τεχνικά χαρακτηριστικά μπορείτε να δείτε εδώ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης