Έπεσε η αυλαία του Ιταλικού πρωταθλήματος Minimoto το περασμένο Σαββατοκύριακο στην πίστα του San Mauro, με τον 9χρονο Βασίλη, που αγωνίζεται με το νούμερο 5, να κατακτά την 5η θέση στα χρονομετρημένα, την 5η θέση και στους δύο αγώνες και την 5η θέση στην τελική κατάταξη της κατηγορίας Junior A του Ιταλικού πρωταθλήματος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ομολογουμένως εκπληκτική η φετινή πορεία του Βασίλη Παντελεάκη στο Ιταλικό Πρωτάθλημα, όπου κατάφερε να πρωταγωνιστήσει σε όλους τους αγώνες και να τερματίσει ανάμεσα σε 38 αναβάτες στην πρώτη πεντάδα. Ο μικρός (σε ηλικία) αναβάτης μας έκανε υπερήφανους και αυτό φάνηκε και από τα σχόλια Ιταλικών ομάδων και δημοσιογράφων, που εξύμνησαν το ταλέντο και τη φοβερή πορεία του Βασίλη. Το 2018, πέραν των τοπικών του αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Βασίλης Παντελεάκης ανεβαίνει κατηγορία και θα συμμετάσχει στο ιταλικό πρωτάθλημα MiniGP. Μια πρώτη επαφή με τη νέα του μοτοσυκλέτα θα γίνει την Κυριακή 8 Οκτωβρίου στην πίστα Kartodromo στις Αφίδνες και κατά τη διάρκεια του Ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε να η ευκαιρία να τον δείτε από κοντά!

Ευχόμαστε στον λιλιπούτειο αναβάτη μας να έχει μια ακόμα καλύτερη πορεία, εντός και εκτός συνόρων και δηλώνουμε συμπαραστάτες στην όλη του προσπάθεια. Όσοι θέλετε μπορείτε να ακολουθείτε την πορεία του Βασίλη στη σελίδα του στο facebook εδώ . 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης