Στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness, που πολλές φορές δεν έχουν ιδιαίτερο νόημα ωστόσο πάλι μας εντυπωσιάζουν, ξαναέγραψε τη σελίδα με το ρεκόρ σούζας ο Ted Brady. Βασική προϋπόθεση για το εν λόγω επίτευγμα ήταν βέβαια και μία εκ των ευθειών του αεροδρομίου του Elvington, όπου πραγματοποιήθηκε το Motorcycle Wheelie World Championship, αλλά και μια Suzuki Hayabusa, που με τις ευλογίες μια ..τουρμπίνας απέδιδε 450 ίππους! Βέβαια, αν βρείτε διάδρομο αεροδρομίου πρόχειρο και επιχειρήσετε κάτι ανάλογο με τη δική σας Hayabusa, μην παραλείψετε μετά να ανοιγοκλείσετε τον κεντρικό διακόπτη γιατί άπαξ και σηκωθεί ο τροχός εσκεμμένα, το ABS θα σας χαιρετήσει με ότι αυτό συνεπάγεται.

Πρόκειται για ρεκόρ που κατείχε ο Egbert van Porta με 213,3 μίλια/ώρα (343,2 χλμ/ώρα), με το νέο που πραγματοποιήθηκε στις 19 Αυγούστου να είναι στα 217,8 μίλια/ώρα (350,5 χλμ/ώρα).              

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για την ιστορία, ο Brady αφιέρωσε το ρεκόρ στην ομάδα του Jack Frost of Holeshot Racing, της οποίας το φορτηγό εκλάπη προσφάτως με διάφορες μοτοσυκλέτες μέσα, ανάμεσά τους και εκείνη με την οποία θα αγωνιζόταν αρχικά και ο ίδιος.

Δείτε το βίντεο και εντυπωσιαστείτε ελεύθερα :

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης