Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Επιτέλους η Harley Davidson αποφάσισε να ολοκληρώσει το δικό της μοντέλο adventure ανακοινώνοντας πως τον Φεβρουάριο του 2021 θα το παρουσιάσει στο κοινό. Είναι ένα project το οποίο έχει ξεκινήσει από το 2018 και έχει περάσει από πολλά κύματα πριν τελικά φτάσει στην τελική του μορφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον... αέρα το νέο Pan America 1250... τολμηροί οι Αμερικανοί

Με 145 ίππους και μεγάλο πακέτο ηλεκτρονικών

Το εργοστάσιο του Milwaukee έχασε χρόνο δίνοντας βάρος στην ηλεκτρική LiveWire, αλλά τώρα είναι έτοιμη να Σχεδόν 12,5 κιλά ροπής διαθέσιμα…παρουσιάσει την μεγάλη On-Off της που ακούει στο όνομα Pan America 1250. Βασικό κομμάτι της νέας μοτοσικλέτας είναι ο κινητήρας της. Πρόκειται για ένα ολοκαίνουριο δικύλινδρο V σύνολο το οποίο θα αποδίδει 145 ίππους με απίστευτη ροπή και πολλά ηλεκτρονικά βοηθήματα να τον συνοδεύουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πλαίσιο περνάει πάνω από τον κινητήρα με βάσεις στην κεφαλή του ενός κυλίνδρου, οι αναρτήσεις  έχουν μεγάλες διαδρομές, ενώ τα φρένα είναι της Brembo. Οι τροχοί είναι ακτινωτοί για περιπέτεια στο χώμα, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται πως είναι εξοπλισμένο με μια μεγάλη TFT οθόνη.

TFT οθόνη, Cruise Control και Hill Assist στον στάνταρ εξοπλισμό...

Τον Φεβρουάριο τα καλύτερα…

Οι φωτογραφίες οι οποίες δημοσίευσε η Harley είναι εντυπωσιακές και δείχνουν τη μοτοσικλέτα σε άλματα και άνεση στο χώμα, κάτι που σημαίνει πως και το βάρος θα είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Θα κάνουμε υπομονή μέχρι τον Φεβρουάριο να αναλύσουμε τις λεπτομέρειες του Pan America.

 

Περίεργη η μάσκα και τα φωτιστικά σώματα στο εμπρός μέρος, σίγουρα ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης