Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το Motoshow and Electric Bikes Festival επιστρέφει για το 2021 για να μας δώσει μιας πρώτης τάξεωςΘα υπάρχουν και test ride σε ηλεκτρικά ποδήλατα. ευκαιρία να δούμε από κοντά τα νέα μοντέλα της αγοράς. Από τις 15 Σεπτεμβρίου έως και τις 19 Σεπτεμβρίου μπορείτε να επισκεφτείτε τον εξωτερικό χώρο του σταδίου “Σοφία Μπεφόν” και να απολαύσετε μοτοσικλέτες, scooter, atv, παπιά, αλλά και ηλεκτροκίνητες μοτοσικλέτες, scooter και ποδήλατα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Μαρίνα του Φλοίσβου, σε έναν ανοιχτό χώρο 8 στρεμμάτων και με εύκολη πρόσβαση για τους επισκέπτες, οι περισσότερες εταιρίες θα παρουσιάσουν τα νέα τους μοντέλα σε ευρύχωρα περίπτερα με μεγάλους διαδρόμους προκειμένου να τηρηθούν σωστά και όλα τα μέτρα Covid-19.

Πέντε μέρες γεμάτες μοτοσικλέτα στη Μαρίνα του Φλοίσβου.

Γενική Είσοδος 6€ και πολύ εύκολη πρόσβαση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρόσβαση στο χώρο γίνεται από την είσοδο της μαρίνας στο θωρηκτό Αβέρωφ και έπειτα από 300 μέτραΘεματικές εκθέσεις για τα 100 χρόνια στο περίπτερο της Moto Guzzi. συναντάμε την είσοδο στο αριστερό μας χέρι. Οι ώρες λειτουργίες είναι 10:00-21:00 το Σάββατο και την Κυριακή και 16:00-21:00 τις καθημερινές.

Υπάρχει δυνατότητα για test ride σε ηλεκτρικά ποδήλατα, ενώ πολύ δυναμικό παρόν θα δώσει η Moto Guzzi η οποία γιορτάζει τα 100 τη χρόνια. Στο περίπτερό της αναμένεται να υπάρξουν θεματικές εκθέσεις που θα επικεντρώσουν το ενδιαφέρον του κοινού. Η Γενική Είσοδος είναι στα 6 ευρώ, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

Για όλες τις πληροφορίες του Motoshow and Electric Bike Festival ΕΔΩ.

Αν βοηθήσει ο καιρός θα είναι ένα υπέροχο γεγονός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρώτες εικόνες του Moto Guzzi V100 Centenario

Η Piaggio το 2022 θα παρουσιάσει το δικό της σύστημα ραντάρ

Στην Ελλάδα η πρώτη λέσχη μοτοσικλετών της Voge

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης