Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η RSV4 superbike μοτοσικλέτα της Aprilia διανύει τον 13ο χρόνο ζωής της αλλά όσο κι αν έχουν περάσει τα Νέο πακέτο ηλεκτρονικών με ECU Marelli 11MP.χρόνια παραμένει μια από τις καλύτερες μοτοσικλέτες στον κόσμο. Το εικονικό πλέον μοντέλο του εργοστασίου από το Noale για το 2021 απέκτησε ακόμα περισσότερη ισχύ και ραφιναρισμένα ηλεκτρονικά προκειμένου να μείνει ζωντανό στη μάχη της κορυφής και, όπως όλα δείχνουν, πάλι θα παλέψει στα ίσια με μοτοσικλέτες όπως η Ducati Panigale V4, η BMW S1000RR και η Kawasaki ZX-10R.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι εικόνες δείχνουν τους δοκιμαστές της Aprilia να "λιώνουν" το RSV4 στην πίστα της Vallelunga.

Τρομερές spy photos από τον Di Natale

Στην πίστα της Vallelunga κοντά στη Ρώμη βρέθηκε η καινούρια μοτοσικλέτα της Aprilia για δοκιμές και ο Κινητήρας με προδιαγραφές Euro5 και 214 ίππους!ανήσυχος φωτογραφικός φακός του Giulio Di Natale δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Φωτογράφησε την καινούρια μοτοσικλέτα εν δράσει και μάλιστα η Aprilia αποφάσισε να επιτρέψει σε αυτές τις εικόνες να βγουν στη δημοσιότητα, κάτι που σίγουρα βοηθάει στη στρατηγική της εταιρείας όσον αφορά το marketing.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ψαλίδι είναι καινούριο και είναι τοποθετημένο ανάποδα με το κυρτό κομμάτι προς τα κάτω.

Τεχνολογία από MotoGP

Στις εντυπωσιακές εικόνες φαίνεται ξεκάθαρα το νέο αεροδυναμικό πακέτο της RSV4 το οποίο πλησιάζει Θα υπάρξει και έκδοση Factory για το 2021.εκείνο του RS660 με πιο κοφτερές γραμμές. Βασική αλλαγή σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα είναι το νέο ψαλίδι, το οποίο πλέον θα έχει το κυρτό του μέρος προς τα κάτω.

Ο κινητήρας V4 των 1.099 κ.εκ. αποδίδει πλέον 214 ίππους, ενώ το ηλεκτρονικό πακέτο έρχεται απευθείας από το MotoGP και την αγωνιστική RS-GP. Απολαύστε τη νέα RSV4, η οποία δεν θα αργήσει να βρεθεί στις βιτρίνες των καταστημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με 214 ίππους το νέο Aprilia RSV4, φρεσκάρισμα στο Tuono V4

Στα 10.550€ η τιμή του Aprilia Tuono 660

Οι πρώτες εικόνες του νέου Aprilia Tuareg 660

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης