Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Honda παρουσίασε στην Ινδία την καινούρια έκδοση του CB350 H’ness το οποίο ονομάζει CB350RS. Μας είχε δώσει πολλά δείγματα η Honda ότι θα αλλάξει αρκετά το μικρό της cruiser το οποίο για την ώρα κυκλοφορεί μόνο στην Ινδία, αλλά το αποτέλεσμα είναι ακόμα καλύτερο από αυτό που περιμέναμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το CB350RS είναι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με τον προκάτοχό του έχοντας πολλά νέα στοιχεία. Το πίσω μέρος διαθέτει νέα μέρη τα οποία είναι βαμμένα σε χρώμα μαύρο, ενώ καινούρια είναι η σέλα, ο προβολέας και τα φλας που έχουν τεχνολογία LED. Αλλαγές έχουμε στα ελαστικά τα οποία πλέον είναι και μεγαλύτερα και για μεγαλύτερο εύρος κίνησης.

Ας ελπίσουμε ότι το νέο CB350 RS θα έρθει στην Ευρώπη

Ο κινητήρας παρέμεινε ίδιος, αλλά βελτιώθηκε η συνδεσιμότητα με smartphone

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο κινητήρας παραμένει ίδιος σε σχέση με το H’ness καθώς πρόκειται για τον μονοκύλινδρο των 350 κ.εκ. με απόδοση 20,8 ίππους. ίδια παραμένουν τα όργανα, το δικάναλο ABS, ενώ η Honda έχει τοποθετήσει και το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης HSTC το οποίο απενεργοποιείται. Φυσικά η τεχνολογία δεν λείπει από το CB350RS καθώς μπορείς να συνδέσεις το smartphone σου με τη μοτοσικλέτα και να απολαύσεις εφαρμογές όπως πλοήγηση και μουσική, ενώ υπάρχει και η επιλογή φωνητικών εντολών, που είδαμε στα μεγαλύτερα μοντέλα της Honda, όπως τα Africa Twin και CB1000R.

Αυτό που μένει να δούμε είναι αν το εξαιρετικό CB350RS θα έρθει στην Ευρώπη και κατ’ επέκταση στην Ελλάδα. Ο κινητήρας περνάει τις προδιαγραφές Euro5 άρα δεν βρίσκουμε το λόγο να μην το δούμε στην Ευρώπη.

Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στο πίσω μέρος, πιο σύγχρονο και όμορφο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Honda ετοιμάζει τον αντίπαλο των Yamaha Tracer 900 και BMW F900XR

Κάτι τρέχει με τον Marc Marquez

Σύστημα Android Auto στο νέο Honda Africa Twin 1100

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης