Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Voge ήταν από τις εταιρίες που μας χάρισαν αρκετά νέα μοντέλα για το 2022. Ένα από αυτά ήταν το Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 185 κιλά και το ύψος της σέλας χαμηλό, στα 795mm500AC, ένα ρετρό naked μοντέλο το οποίο έχουμε γνωρίσει καλά από το πολύ επιτυχημένο 300AC και πλέον μας έρχεται με μεγαλύτερο κινητήρα και περισσότερες δυνατότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχεδιαστικά το νέο Voge 500AC δεν διαφέρει σε πολλά σε σχέση με το μικρό του “αδερφάκι”, με έντονα τα vintage στοιχεία όπως το στρογγυλό φωτιστικό σώμα εμπρός με DRL φώτα ημέρας, την “φαλτοκομμένη” εξάτμιση και τη δερμάτινη σέλα με τη χειροποίητη ραφή. Σημαντικό στοιχείο στην αισθητική της μοτοσικλέτας είναι η βάση της πινακίδας στο πίσω μέρος η οποία εξέχει στον πίσω τροχό και το ιδιαίτερο ρεζερβουάρ (19 λίτρα) που παραπέμπει στα κλασικά μοντέλα του παρελθόντος.

Το πίσω μέρος είναι πολύ ξεχωριστό με το λεπτό LED φωτιστικό σώμα και την κοφτή εξάτμιση να ξεχωρίζουν.

Το AC δίπλα στο 500 σημαίνει Advanced Classic

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Voge 500AC είναι εξοπλισμένο με έναν δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα 471 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 47 Το εμπρός φωτιστικό σώμα έχει ιδιαίτερη υπογραφή “Y” στα DRL φώτα ημέρας.ίππους και 44,5Nm ροπής. Τον ηλεκτρονικό ψεκασμό έχει αναλάβει σύστημα της Bosch, ενώ η μοτοσικλέτα είναι εφοδιασμένη με συμπλέκτη ολίσθησης για ομαλή λειτουργία του πίσω τροχού στα απότομα κατεβάσματα ταχυτήτων. Στις αναρτήσεις συναντάμε ανεστραμμένο πιρούνι της KYB εμπρός 41mm και μονό αμορτισέρ με ρύθμιση προφόρτισης πίσω οι οποίες συνεργάζονται με ένα σωληνωτό πλαίσιο. Τα φρένα είναι της Nissin με ABS της Bosch, ενώ οι τροχοί είναι 17 ιντσών με ελαστικά δρόμου.

Πλούσιος είναι και ο εξοπλισμός της μοτοσικλέτας με μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 5 ιντσών με σύστημα συνδεσιμότητας με smartphone, με full LED φώτα, με προστατευτική ποδιά κινητήρα και θύρα USB για φόρτιση του smartphone. Η Voge 500AC είναι διαθέσιμη σε δύο χρωματισμούς, γκρι/ματ και μαύρο/ανθρακί στην τιμή των 6.495€. Η μοτοσικλέτα μόλις έφτασε στη χώρα μας και για την απόκτησή της παρέχεται δυνατότητα αποπληρωμής σε 18 άτοκες δόσεις με κάρτα ή/και μέχρι 72 έντοκες χωρίς προκαταβολή.

Το βίντεο παρουσίασης του νέου Voge 500AC.

 

Πιο… άγριος ο μαύρος χρωματισμός του 500AC.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Voge 500AC μας ξεναγεί στο ιστορικό Dali της δυναστείας των Ming

Πληθαίνει η γκάμα των Voge για το 2022

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης