Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το πολυαναμενόμενο SH350i της Honda βρίσκεται ήδη στη χώρα μας με εξαιρετικές προδιαγραφές και Πάνω από ένα εκατομμύριο SH έχουν πουληθεί στην Ευρώπη!πλούσιο εξοπλισμό. Το καινούριο κορυφαίο SH της οικογένειας των scooter της Honda έρχεται με νέο κινητήρα, νέο πλαίσιο και πολλά εξελιγμένα συστήματα, ενώ διατίθεται και σε πολύ ανταγωνιστική τιμή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

To νέο SH 350i διαθέτει κινητήρα 330 κ.εκ. με απόδοση 29,2 ίππους έχοντας μια αύξηση της τάξης των 4 ίππων στη νέα του μορφή. Φυσικά ακολουθεί τις προδιαγραφές Euro5, ενώ ο κατά 10% ελαφρύτερος στρόφαλός του προσδίδει καλύτερη ευστροφία και αποδοτικότητα. Το πλαίσιο είναι καινούριας σχεδίασης και πιο ελαφρύ, ενώ συνεργάζεται με ένα πιρούνι 35mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω. Οι τροχοί είναι φυσικά 16 ιντσών και τα φρένα διαθέτουν εξελιγμένο σύστημα ABS.

Διαφορετικό το πίσω φωτιστικό σώμα τεχνολογίας LED.

Πλούσιος εξοπλισμός σε μια ανταγωνιστική τιμή

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εξοπλισμός του νέου SH είναι πλούσιος με νέο πίνακα οργάνων LCD, υποδοχή USB Type-C κάτω από τη Καλύτερη επιτάχυνση και τελική ταχύτητα για το νέο SH.σέλα, LED φωτιστικά σώματα και σύστημα εκκίνησης χωρίς κλειδί. Στον στάνταρ εξοπλισμό βρίσκουμε και το σύστημα έκτακτου φρεναρίσματος το οποίο ειδοποιεί τους οδηγούς όταν φρενάρεις απότομα στο scooter. Το βάρος του καινούριου Honda είναι στα 174 κιλά, ενώ η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ είναι 9,1 λίτρα.

Η τιμή του νέου Honda SH350i είναι 5.650€ και μπορείτε να το βρείτε σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Honda.

Βίντεο παρουσίασης του νέου Honda SH350i

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αναβλήθηκε το Honda Adventure Roads 2021

Το μαγικό ραβδί της Honda ακούμπησε και το CB500F

Η Honda στο πλευρό ενός ταλαντούχου αναβάτη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης