Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Η Indian ενίσχυσε σε μεγάλο βαθμό την γκάμα των μοτοσικλετών της το 2021 φέρνοντας ένα ολοκαίνουριο FTRH Indian προσφέρει σύστημα ενεργητικού φωτισμού στον προαιρετικό εξοπλισμό. 1200, τη νέα σειρά Chief με αιχμή του δόρατος την Super Chief και την Elite. Η αμερικανική φίρμα συνεχίζει και το 2022 να μας δίνει νέα μοντέλα παρουσιάζοντας πρόσφατα τη νέα Scout Rogue.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκείνο που ξεχωρίζει αμέσως στο νέο μοντέλο είναι η μικρή μάσκα εμπρός η οποία δίνει μια δυναμική εμφάνιση στο roadster της Indian. Το τιμόνι είναι τοποθετημένο αρκετά ψηλά με τους καθρέπτες να βρίσκονται στην άκρη των grip. Πολύ όμορφα σχεδιασμένο είναι το κυρτό ρεζερβουάρ, ενώ στο πίσω μέρος έχουμε ένα καλοσχεδιασμένο φτερό συνοδευόμενο με τις μεγάλες μαύρες εξατμίσεις. Διαθέτει επίσης εξαιρετικά χαμηλή σέλα με σπορ θέση οδήγησης για πιο εύκολες και ανάλαφρες διαδρομές, ελευθερία κινήσεων και σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο τροχό, δίνει την επιλογή για ξεχωριστό customizing.

Ο κινητήρας είναι ο γνωστός V2 62cu των 1.133 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 100 ίππους και 97,6Nm ροπής. Συνεργάζεται με ένα κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ η μετάδοση γίνεται μέσω ιμάντα. Το βάρος της μοτοσικλέτας είναι 238 κιλά, ενώ το ρεζερβουάρ έχει χωρητικότητα 12,5 λίτρα. Στις αναρτήσεις συναντάμε τηλεσκοπικό πιρούνι 41mm εμπρός και δύο αμορτισέρ πίσω, ενώ τα φρένα αποτελούνται από έναν δίσκο 298mm εμπρός και έναν δίσκο 298mm πίσω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους λάτρεις των ταξιδιών στους «κρυμμένους» προορισμούς της Ελλάδας, το Rogue παρέχει άνεση στιςΟ τροχός εμπρός είναι 19 ιντσών, ιδανικός για customizing. διαδρομές μια και είναι εξοπλισμένο με τη σέλα τύπου Rider Comfort Seat. Η Syndicate 2-Up Seat και η Syndicate Solo Seat εξασφαλίζουν άνεση στους επιβάτες ακόμη και στις πιο δύσβατες διαδρομές. Η Syndicate Solo Seat είναι ένα ειδικά διαμορφωμένο κάθισμα το οποίο έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναβάτης να είναι σταθερός και άνετος σε αυξημένες ταχύτητες. Επιπλέον, διαθέτει επένδυση από βινύλιο, το οποίο δίνει στο κάθισμα αντοχή ακόμη και στις πιο αντίξοες καιρικές συνθήκες. Για ένα ολοκληρωμένο ταξίδι, προκείμενου να μη λείψει τίποτα στους αναβάτες, υπάρχουν η πλαϊνή βαλίτσα και η αδιάβροχη Solo Rack Bag, οι οποίες μπορούν να στηριχθούν στις ειδικά διαμορφωμένες βάσεις Solo Bagage Rack.

Βίντεο του Indian Rogue Scout.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Indian τιμάει τους πρωταθλητές της

Ο ηλεκτρικός χούλιγκαν της Indian

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης