Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Υπό το βλέμμα του Προέδρου της Η πρώτη Heritage “γωνιά” της BMW Motorrad παρουσιάστηκε στην Βαγιανέλης Α.Ε.Γιάννη Δουλγερίδη πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του πρώτου και μοναδικού Heritage shop-in-shop στην BMW Motorrad Βαγιανέλης Α.Ε. Πρόκειται για ένα ξεχωριστό τμήμα μέσα στο κατάστημα της Βαγιανέλης Α.Ε. στην Ηλιούπολη το οποίο απευθύνεται στους λάτρεις του customizing, του νέο-ρετρό και του vintage στους δύο τροχούς.

Στο νέο αυτό shop-in-shop της

Επεκτείνεται η γκάμα των R18

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με την ευκαιρία των εγκαινίων του Σε πρώτο πλάνο τα επιβλητικά R18 Transcontinental και Bagger. παρουσιάσουν και τις καινούριες εκδόσεις της κορυφαίας R18. Πρόκειται για τις εκδόσεις Transcontinental και Bagger οι οποίες ξεχωρίζουν από χιλιόμετρα με την κλασική τους εμφάνιση και τα κορυφαία αξεσουάρ που βρίσκει κανείς πάνω τους. Ο κινητήρας είναι ο γνωστός θηριώδης boxer των 1.802 κ.εκ. ο οποίος αποδίδει 91 ίππους και 150Nm ροπής με τις μοτοσικλέτες να συνοδεύονται από μια τεράστια παλέτα ηλεκτρονικών βοηθημάτων όπως Active Cruise Control μέσω ραντάρ εμπρός και πίσω.

Στις μοτοσικλέτες συναντάμε σύστημα ήχου ειδικά εξελιγμένο από την βρετανική Marshall, ενώ ο πίνακας οργάνων διαθέτει πολλαπλά αναλογικά “ρολόγια” που συνδυάζονται με μια τεράστια οθόνη 10,25 ιντσών και τελευταίας τεχνολογίας σύστημα συνδεσιμότητας με Bluetooth.

Το R18 Transcontinental σε πρώτο πλάνο με το Bagger ακριβώς δίπλα του.

Έργο τέχνης δια χειρός… BMW Motorrad Βαγιανέλης

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ένα ειδικά σχεδιασμένο R18 Bobber το οποίο είχαν ετοιμάσει οι άνθρωποι της Εκτός από τις κλασικές R18 και R nineT σε περιμένει και μια μοναδική έκπληξη στο κατάστημα – μια custom R18 Bobber!Βαγιανέλης Α.Ε. Η custom μοτοσικλέτα είχε μια απίθανη σέλα που θύμιζε μοντέλα της BMW της δεκαετίας του 1950, αφήνοντας εκτεθειμένο τον πίσω τροχό τον οποίο κάλυπτε ένα ειδικά σχεδιασμένο φτερό. Η συγκεκριμένη R18 Bobber κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος των dealer BMW σε όλες τις χώρες προκειμένου να παρουσιάσουν στο κοινό τον κόσμο του customizing από πρώτο χέρι.

Το κατάστημα της BMW Motorrad Βαγιανέλης Α.Ε. θα το βρείτε στη Λ. Βουλιαγμένης 339 και είναι περιττό να αναφέρουμε ότι αξίζει να επισκεφτείτε τον πανέμορφο χώρο και να θαυμάσετε την Heritage σειρά της BMW.

Ανεβάστε την ένταση και απολαύστε τον απίθανο ήχο της custom Bobber R18.

 

Φυσικά, το customizing δεν έχει να κάνει μόνο με εξατμίσεις και τροχούς.

Στον χώρο μπορείς να απολαύσεις όλη τη σειρά R18 και R nineT της BMW.

Η σέλα της R18 Bobber της Βαγιανέλης Α.Ε. είναι πραγματικά εντυπωσιακή!

Και κράνη της σειράς Heritage μπορείς να βρεις στο κατάστημα.

Μοναδικό customizing από τους ανθρώπους της BMW Motorrad Βαγιανέλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η BMW υπόσχεται… cool cruising με τις νέες εκδόσεις της R18

Η BMW M4 τα βάζει με την BMW M1000RR στο Austin

Το ηλεκτρικό scooter CE04 δανείζεται τεχνολογία από την BMW 225xe

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης