Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο θεσμός του BMW GS Trophy δεν είναι καινούριος, καθως από το 2008 διεξάγεται ασταμάτητα. Η Σε Νέα Ζηλανδία, Μογγολία, Καναδά και Ταϊλάνδη έχει ταξιδέψει το GS Trophy.διοργάνωση πραγματοποιείται κάθε δύο χρόνια και απευθύνεται στους λάτρεις τις περιπέτειας τιμώντας φυσικά τα εικονικά μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας έχει περισσότερο να κάνει με την ομαδικότητα καθώς σχηματίζονται ομάδες που συνεργάζονται μεταξύ τους για να βγάλουν εις πέρας τις δύσκολες διαδρομές του αγώνα. Στην περιπέτεια παίρνουν μέρος BMW GS ή HP2 Enduro και θα πρέπει να επιλεχτούν έπειτα από προκριματικούς αγώνες στις χώρες τους.

Τα HP2 Enduro έχουν την τιμητική τους στο GS Trophy.

Επόμενη στάση είναι η Αλβανία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 2020 το GS Trophy πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ζηλανδία με νικήτρια ομάδα εκείνη της Νότιας Αφρικής. Για το 2022 έχει επιλεχθεί η γειτονική μας Αλβανία να φιλοξενήσει τον διάσημο αγώνα. Στα προκριματικά θα πάρουν μέρος 16 χώρες, μερικές από τις οποίες είναι η Κίνα, η Βραζιλία, η Γερμανία και η Νότια Κορέα. Στην Αλβανία θα ταξιδέψουν 22 ομάδες με 60 αναβάτες και για πρώτη φορά θα έχουμε 6 γυναικείες ομάδες.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του GS Trophy.

Εικόνες από τον περσινό αγώνα στη Νέα Ζηλανδία

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανεφοδιασμός εν μέσω… ντριφτ με BMW M5

Ένα BMW R18 όπως δεν το έχεις ξαναδεί

Η συνταγή της επιτυχίας της BMW

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης