Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29 Μαΐου 2022 στον εξωτερικό χώρο στου σταδίου «Σοφία Μπεφόν» στην Με τα καύσιμα να έχουν γίνει απλησίαστα η νέα εποχή αστικής μετακίνησης είναι πιο σημαντική από ποτέ. τοποθεσία της Μαρίνας Φλοίσβου στο Π. Φάληρο πραγματοποιείται το Urban Mobility 2022. Η διοργάνωση έχει να κάνει με όλες τις νέες τάσεις αστικής μετακίνησης οι οποίες περιλαμβάνουν έναν σύγχρονο, ευέλικτο και οικονομικό τρόπο για τις μετακινήσεις και τη στάθμευση στον αστικό κλοιό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλες τις νέες προτάσεις της αγοράς στον τομέα ηλεκτρικών ποδηλάτων, πατινιών, ηλεκτροκίνητων και βενζινοκίνητων scooter και μοτοσικλετών μέχρι 125 κ.εκ. Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσουν με ασφάλεια σε μία ειδικά διαμορφωμένη πίστα πολλά μοντέλα, υπό την επίβλεψη πιστοποιημένων εκπαιδευτών δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε οδηγούς αυτοκινήτων να μετακινηθούν εναλλακτικά, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο με την άδεια οδήγησης αυτοκινήτου (υπό προϋποθέσεις).

Τα ηλεκτρικά scooter είναι η νέα τάση στις αστικές μετακινήσεις.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 21:00 το βράδυ και η είσοδος στο χώρο είναι δωρεάν. Ο χώρος έχει εύκολη πρόσβαση και άνετο parking, προσφέροντας άνετη και ασφαλή παραμονή για εκθέτες και επισκέπτες όπου και θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα και υγειονομικά πρωτόκολλα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού. Η εκδήλωση διοργανώνεται από την εταιρία Demand Events, η οποία έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από είκοσι μεγάλες εκδηλώσεις για τους δύο τροχούς, από το 2012 μέχρι σήμερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Urban Mobility 2022 και την ειδική σελίδα στο Facebook.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης