Στη 2η θέση η ελληνική συμμετοχή στον τελικό του Custom Rumble της Ducati!

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, 09:04
Στη 2η θέση η ελληνική συμμετοχή στον τελικό του Custom Rumble της Ducati!

Την πολύ τιμητική 2η θέση κατέλαβε η συμμετοχή της Ducati Hellas σε συνεργασία με την Jigsaw Customs, στον τελικό του Custom Rumble της Ducati, για την ανάδειξη της νικήτριας custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Μόλις 3 βαθμοί η διαφορά της ελληνικής συμμετοχής από τη νικήτρια Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Marco Graziani από το CC Racing Garage. 

Με ανάμεικτα συναισθήματα ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Ducati Hellas και της Jigsaw Customs στον τελικό του φετινού Custom Rumble της Ducati, που αναδεικνύει την πιο όμορφη custom-made Scrambler Ducati της χρονιάς. Η βαμμένη στο γνωστό κόκκινο της Ducati ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό, η οποία είχε κυριαρχήσει στην κατηγορία Rocker, τα πήγε περίφημα, κατακτώντας τη 2η θέση, με διαφορά μόλις τριών βαθμών από τη νικήτρια. Στην πρώτη θέση βρέθηκε η Scrambler 1100 FT, του Ιταλού Marco Graziani από το CC Racing Garage.  

Η τελετή ανάδειξης του νικητή του φετινού διαγωνισμού, με παρουσιάστρια τη Dominika Grnova, γνωστό μοντέλο και influencer, αλλά και ambassador της Scrambler Ducati, μεταδόθηκε Live το απόγευμα της Δευτέρας 25 Μαΐου, στη σελίδα Scrambler Ducati στο Facebook. Περισσότεροι από 16.000 Ducatisti, πολλοί από τη χώρα μας, παρακολούθησαν με αγωνία την ανακοίνωση της βαθμολογίας, από το κάθε μέλος της κριτικής επιτροπής, σε online σύνδεση. Η επιτροπή αποτελούνταν από γνωστές προσωπικότητες του χώρου των δύο τροχών, αλλά και δηλωμένους fans της Ducati, συγκεκριμένα τον ηθοποιό Nicholas Hoult, τους αναβάτες Andrea Dovizioso και Chaz Davies, τον Dutch Van Someren, ιδρυτή του BikeShed και τον Filippo Barbacane, ειδικό στο customization. 

Η custom μοτοσικλέτα του Marco Graziani ανήκε στην κατηγορία Bully. O Marco χρησιμοποίησε ως βάση μία Scrambler Ducati 1100 Special, επεμβαίνοντας στο χρώμα (υιοθετώντας το χαρακτηριστικό μπλε azzurro της Ιταλίας), τα γραφικά, την εξάτμιση και τη σέλα. Προτίμησε να κρατήσει το μπροστινό φωτιστικό σώμα, το πίσω μέρος και το ντεπόζιτο καυσίμου στην πρωτότυπη μορφή, καθώς τα θεωρεί ιερά σχεδιαστικά στοιχεία, αναπόσπαστο μέρος της ταυτότητας μίας Scrambler Ducati.  

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Scrambler 1100 FT του Marco Graziani είχε τραβήξει το ενδιαφέρον ήδη από την προκριματική φάση, καθώς είχε συγκεντρώσει τις περισσότερους ψήφους από τους Ducatisti, που επέλεξαν online την πεντάδα των φιναλίστ του τελικού.  

Για την ιστορία, η νικήτρια Scrambler 1100 FT συγκέντρωσε 46 βαθμούς, η ελληνική συμμετοχή 43, ενώ ακολούθησαν οι συμμετοχές των Nick Tansley, από τη Βαρκελώνη, Francesco Russo σε συνεργασία με τη Moto Design Custom, από τη Νάπολη, και Nguyen Ximong από το Ανόι του Βιετνάμ, με 42, 39 και 37 ψήφους αντίστοιχα. 

Ο Marco Graziani έλαβε ως έπαθλο έναν πλήρως εξοπλισμένο φοριαμό εργαλείων Beta, προκειμένου να συνεχίσει πιο εύκολα και αποτελεσματικά το customization των Scrambler Ducati! 

 

 

 

 

 

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 5 Ιουνίου 2020, 09:10