Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Πριν από μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί από τη Yamaha πως θα υπάρξει μια επετειακή έκδοση του Sold Out σε Ελλάδα και Κροατία!κορυφαίου scooter της TMAX 560 για το 2021. Η Special Edition Yamaha TMAX 20th Anniversary είναι πλέον διαθέσιμη για την Ευρώπη και ο καθένας μπορεί να μπει και να κάνει την κράτησή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφορμή για αυτή την ειδική έκδοση είναι τα 20 χρόνια παρουσίας του μοντέλου στην γκάμα της Yamaha με περισσότερες από 300.000 πωλήσεις στην Ευρώπη. Σε αυτή την έκδοση, η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις 560 μονάδες, βρίσκουμε πολύ ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, όπως ιδιαίτερο χρωματισμό, χειροποίητα κομμάτια από ανθρακονήματα, θερμαινόμενη σέλα και θερμαινόμενα grip.

Θερμαινόμενη σέλα με ειδική κίτρινη ραφή.

Στην Ελλάδα εξαντλήθηκε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθένα από τα 560 scooter θα είναι μοναδικά καθώς θα έχουν διαφορετική μορφή στα ανθρακονημάτινα Κάθε TMAX 20th Anniversary είναι μοναδικό!εξαρτήματα του εμπρός φτερού, του καλύμματος εξάτμισης και του προστατευτικού του πλαισίου. Φυσικά θα διαθέτει ειδική αρίθμηση και η τιμή του είναι στα 17.250€.

Μόλις όμως μπαίνεις στη σελίδα παραγγελιών της Yamaha αντιλαμβάνεσαι πως ήδη έχει εξαντληθεί στην Ελλάδα το επετειακό μοντέλο. Η Ελλάδα και η Κροατία μέχρι στιγμής είναι οι χώρες που έχουν εξαντλήσει τις πωλήσεις του TMAX.

Ελλάδα και Κροατία εξαφάνισαν τα επετειακά TMAX 560 σε χρόνο ρεκόρ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

MotoGP Κατάρ: Τεράστια νίκη του Vinales με Yamaha

Υψηλής ποιότητας προϊόντα από τη Yamaha

Μια Yamaha R3 τα βάζει με Go-Kart

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης